Devlet okulu vs kolej

Bilgin Alp

Hectopat
Şu an lise 1 ogrencisiyim ve kolejdeyim. Okulda ilk ders 09.00'da basliyor son ders 17.00'da bitiyor. Eve yarim saatte variyorum. Ve ders calismak icin aşırı yorgun oluyorum. Mahallemize yeni bir Anadolu lisesi açılıyor. Sizce okulumu degistirmeli miyim? Cok kararsizim.

Lgs ile yüksek puanla alan bir lise ise iyidir. Kolejler bence iyi değil sizi akademik olarak bir yere getirmekten ziyade obpnizi şişiriyor. Anadolu lisesi daha iyi ama hepsi değil.

LGS ile yüksek puanla alan bir lise ise iyidir. Kolejler bence iyi değil sizi akademik olarak bir yere getirmekten ziyade obpnizi şişiriyor. Anadolu lisesi daha iyi ama hepsi değil.

Yeni açılacak bir lise olduğundan dolayı öğrenci sayısının az olacağını düşünüyorum.

İlk olarak kolejde eğitiminizi alırsınız fakat sınavlardan dolayı 4 sene sonra siz mahcup olursunuz ikincisi ise mahallenizdeki açılan okul 85 OBP üzeri ile alıyor ise tahminimce gitmeniz sınavlı ve puanınız yetiyor ise net gidin hocam ama Anadolu'nun tek sıkıntısı çok ağır şu an bile yazılı ortalamalarım genel 71 civarı sözlülerim ile takdir almayı düşünüyorum ama bunun imkanı bile yok.

Bir sorununuz yoksa geçmeyin bence. Ortam kalitesi için söylüyorum sadece.

Kolejden koleje değişiyor ama çoğu çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…