Devlet okulunda nasıl davranılmalı?

19atakan05

Centipat
Yer
Adana
Arkadaşlar ben şu an 7.sınıfım şu anda özel okulda okuyorum. Çok büyük sorunlar yaşıyorum herkes benden nefret ediyor ama 8.sinifta okul değiştireceğim devlete gideceğim. Sizlere sorum devlet okulu ile özel okul arasındaki farklar neler ve ben devlette nasıl davranmalıyım? Normalde hep hassas ve ezik birisiyim ama yeni okulda değişeceğim.

Gittiğin devlet okuluna da bağlı ama devlet okulu da olsa öyle eziklemezler seni var tabii öyle kişiler ama nadir. Sen özel okulda herkes iyi çocuktur devlet okulunda herkes kötü çocuktur diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Sakın ezik birisi olma cok zorluk çekersin.

Ortaokulda bir sıkıntı yaşayacağını sanmam devlet okulunda daha rahat arkadaş edinebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hayatımı devlet okullarında geçirdim. Bir şey olmaz ve devlet okulu yargısını yanlış buluyorum devlet okulundaki kişiler kötü falan. Kendini ezikleme hayatın her alanında rahatlarsın. Bu kadar basit.

Pek bir fark yok 10 yıldır devlet okulunda okuyorum. Alışırsın büyütecek bir şey yok.

Her zaman efendi ve dürüst ol. Efendiliğinden, yalansızlığından ve karakterinden yola çıkarak kendini tanıtırsan iyi yol alırsın kardeşim.

Kişiliğini geliştirip eziklik psikolojisinden çıkmadıkça pek bir şey değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…