N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 27 Ekim 2018 #1 Şöyle bir göz atalım: Yazılım Mühendisliği 2018 Başarı Sıralaması Taban Puanları Hangi üniversite varsa oraya dizmişler, ama gel gör ki, Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ bu listede yok. Bu konu ile alakalı birkaç sorum var: Bu üniversiteler, neden Yazılım bölümüne destek vermiyor? Önümüzdeki yıllarda Yazılım bölümüne destek verirler mi, eğer verilmezse hangi üniversiteler tercih edilmeli? Yanıtlarınızı bekliyorum, iyi Sosyaller
Şöyle bir göz atalım: Yazılım Mühendisliği 2018 Başarı Sıralaması Taban Puanları Hangi üniversite varsa oraya dizmişler, ama gel gör ki, Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ bu listede yok. Bu konu ile alakalı birkaç sorum var: Bu üniversiteler, neden Yazılım bölümüne destek vermiyor? Önümüzdeki yıllarda Yazılım bölümüne destek verirler mi, eğer verilmezse hangi üniversiteler tercih edilmeli? Yanıtlarınızı bekliyorum, iyi Sosyaller
H HoneyBadger Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 193 27 Ekim 2018 #2 Yazılım yerine bilgisayar mühendisliği bölümü bana kalırsa daha iyi çünkü, daha geniş kapsamlı bir eğitimi var yazılımı ve donanımı içine alıyor.
Yazılım yerine bilgisayar mühendisliği bölümü bana kalırsa daha iyi çünkü, daha geniş kapsamlı bir eğitimi var yazılımı ve donanımı içine alıyor.
ataince Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 284 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #3 CBÜ’de yazılım mühendisliği bölümü ana kampüste değil 2 yıllık meslek yüksek okullarının bulunduğu ve başka bir ilçede olan kampüsteydi. Verilen önem bu kadar işte.
CBÜ’de yazılım mühendisliği bölümü ana kampüste değil 2 yıllık meslek yüksek okullarının bulunduğu ve başka bir ilçede olan kampüsteydi. Verilen önem bu kadar işte.