Devletin diş hastanelerinden tedavi olan var mı?

Metzero

Decapat
Makaleler
1
Merhaba iyi forumlar.
Kendimi bildim bileli ailecek özel muayenelerde diş tedavisi oluyoruz, memnun kalmadım son yaptırdığımdan.
Devlet hastanesinde dolgu, kanal tedavi gibi operasyon geçirenler var mı ve memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi forumlar.
Kendimi bildim bileli ailecek özel muayenelerde diş tedavisi oluyoruz, memnun kalmadım son yaptırdığımdan.
Devlet hastanesinde dolgu, kanal tedavi gibi operasyon geçirenler var mı ve memnun musunuz?

Ben Karaman'da yaşıyorum. Burada ki devlet diş hastanesine hem ailem hem de ben gittim. Ben dolgu yaptırmaya gitmiştim. Bir sorun yaşamamıştım. Ailemden de sorun yaşayan olmadı. Ama doktorunuzu iyi seçin bazıları çekilmez olabiliyor.

Aman hocam ben dişime dolgu yaptırmak için gittim adam kanal tedavisi olmuş dişe dolgu yapmış diş balon gibi şişti 3 gün uyuyamadım şişliğin inmesi 1 haftayı buldu. Tabi doktordan doktora değişir.

Epilepsi hastası olduğum için nöbetlerde çenemi sıkıyorum dolgu fazla tutmuyor 1,1.5 senede bir dolgu yaptırıyorum. O zaman gene özel sektöre gideyim şansa bırakmayıp.

Epilepsi hastası olduğum için nöbetlerde çenemi sıkıyorum dolgu fazla tutmuyor 1,1.5 senede bir dolgu yaptırıyorum. O zaman gene özel sektöre gideyim şansa bırakmayıp.

En iyisini yaparsınız etrafınızda diş hastanesine çok giden birisi yoksa iyi bir doktor bulmak zor oluyor.

Devletin diş hastanesinde kanal tedavi yaptırdım. Ben bir sorun yaşamadım. Gayet memnun kaldım. İyi doktor seçersen sıkıntı yaşamazsın.

Madem konu buraya geldi, ben sırf merakımdan açıp baktım nedir ve ne yapılabilir diye burada da paylaşayım ki kardeşimiz gibi bu rahatsızlıktan muzdarip bir kişi ile karşılaşıldığında yanlış müdahaleler yapılmasın. Umarım bir gün kalıcı tedavisi bulunur ve insanlar geçmişlerine bakıp gülüp geçerler.
İlk Yardım - Epilepsi (Sara Krizi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…