Devletin verdiği tableti satın almak yasal mı?

Makaleler
1
Merhaba. Yurtta oda arkadaşıma okuldan aidata tablet vermişler. O da telefon almak için satmak istiyor ben almayı düşünüyorum sizce yasal mı bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yurtta oda arkadaşıma okuldan aidata tablet vermişler. O da telefon almak için satmak istiyor ben almayı düşünüyorum sizce yasal mı bu?

Bu devlet bir bana tablet vermedi. Geçen televizyonda gördüm hükümetin projeleri arasında sayıldı ama çevremde neredeyse alan yok. Kuzenlerimden biri almıştı oda 1 yıl kullandı sonra bozuldu.

Bu devlet bir bana tablet vermedi. Geçen televizyonda gördüm hükümetin projeleri arasında sayıldı ama çevremde neredeyse alan yok. Kuzenlerimden biri almıştı oda 1 yıl kullandı sonra bozuldu.
Bizde alamadık hocam. Bizim senelerde yoktu.

Bana da vermediler hocam hatta çevremdeki kimseye.

Vardı ben ortaokuldaydım kuzenim lisede. Ama muhtemelen sadece liselere verdiler kuzenim benden 5 yaş büyük ve bizim ortaokula sanki tablet geldi diye hatırlıyorum ama dağıtılmadı bir ara muhabbeti döndü.

Bizim senelerde yoktu.

Ben liseyi yeni bitirdim siz belki benden daha büyüksünüzdür.

Kuzenimin bir de hiç ihtiyacı yoktu biliyor musun içine ne kaçak oyun varsa yükledi.

Yok hocam bizim senelerde derken bizim sınıf düzeyine verilmiyordu.

Yok hocam bizim senelerde derken bizim sınıf düzeyine verilmiyordu.

Bende öyle düşünüyorum ama öyle bir şey olsa niye sadcee kuzenimde var da kuzenlerime yaşıt olan diğer akrabalarımda yok ayrı soru işareti işte.

Peki hocam sizce bunun piyasası nedir? Sorunsuz çiziksiz tablete 1000 TL istiyor arkadaşım fazla mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…