Devlette burun estetiği olmak

MriSyrlex

Hectopat
Makaleler
1
Yer
C:/Adana İmparatorluğu.
Selam. 17 yaşındayım. Burun estetiği olmak istiyorum çünkü burun deliklerim o kadar küçük ki (l şeklinde burun nefes alma yeri) çok zorluk çekiyorum nefes almakta. Acaba Adana'da devlet hangi devlet hastanesi yapıyor bu ameliyatı?

Devlette KBB operasyonları ücretsizdir. (Hatırladığım kadarıyla öyleydi. Estetik amaç gütmüyorsa.) Yani sağlık amaçlı yapılan bir müdahale varsa -ki buna doktor karar verir- "ek" ücret alınmaz. Estetik operasyonlarda da özele göre cüzi bir ücret alınır. (Geçen senelerde ortalama 3000-5000TL bandındaydı.) Sizin bence bir KBB uzmanına görünmeniz ve bu durumu konuşmanız gerek. Doktor da sizin gibi burun deliğinizle ilgili operasyona gerek görürse ameliyatınız onaylayacak ve gün verecektir.

Devlette kbb operasyonları ücretsizdir. (hatırladığım kadarıyla öyleydi. Estetik amaç gütmüyorsa.) Yani sağlık amaçlı yapılan bir müdahale varsa -ki buna doktor karar verir- "ek" ücret alınmaz. Estetik operasyonlarda da özele göre cüzi bir ücret alınır. (geçen senelerde ortalama 3000-5000TL bandındaydı.) Sizin bence bir kbb uzmanına görünmeniz ve bu durumu konuşmanız gerek. Doktor da sizin gibi burun deliğinizle ilgili operasyona gerek görürse ameliyatınız onaylayacak ve gün verecektir.

Mesela ben Adana da yaşıyorum ya randevu alırken kulak burun boğaz hastalıkları mı yazacağım yoksa rinoplasti mi veya kbb dediğiniz şeyi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı