C Cakefakery Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Yazılımcı olan abiler devops alanı hakkında ne düşünüyorsunuz, iyi bir kariyer mi?
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 Cakefakery dedi: Yazılımcı olan abiler devops alanı hakkında ne düşünüyorsunuz, iyi bir kariyer mi? Genişletmek için tıkla... Benim amcam ve kuzenim yazılımcı. Şahsen dediklerine göre eğer o kariyere adım atacaksa ve üniversite ile atacaksa derecelik bölümlere gitmesi avantaj diyor.
Cakefakery dedi: Yazılımcı olan abiler devops alanı hakkında ne düşünüyorsunuz, iyi bir kariyer mi? Genişletmek için tıkla... Benim amcam ve kuzenim yazılımcı. Şahsen dediklerine göre eğer o kariyere adım atacaksa ve üniversite ile atacaksa derecelik bölümlere gitmesi avantaj diyor.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Temmuz 2025 #3 eyuptekce dedi: derecelik bölümlere gitmesi avantaj diyor Genişletmek için tıkla... Hangi bölüm için geçerli değil ki bu Öyle bir şey diyorsun ki.
eyuptekce dedi: derecelik bölümlere gitmesi avantaj diyor Genişletmek için tıkla... Hangi bölüm için geçerli değil ki bu Öyle bir şey diyorsun ki.
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #4 GTX660M dedi: Hangi bölüm için geçerli değil ki bu Öyle bir şey diyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Bazıları önemli değil diyor. Sadece bilgine bakar diyor. Ona istisnaden dedim.
GTX660M dedi: Hangi bölüm için geçerli değil ki bu Öyle bir şey diyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Bazıları önemli değil diyor. Sadece bilgine bakar diyor. Ona istisnaden dedim.