lrax0d Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Devour ne zaman Epic Games'e eklenecek bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2024
VEINNIV Kilopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Ben bu konu hakkında herhangi bir açıklama ile karşılaşmadım fakat yeni çıkan Devour 2'yi bile getirmediler bu yüzden kısa zaman içerisinde geleceğini sanmıyorum. Neden Steam üzerinden oynamıyorsun?
Ben bu konu hakkında herhangi bir açıklama ile karşılaşmadım fakat yeni çıkan Devour 2'yi bile getirmediler bu yüzden kısa zaman içerisinde geleceğini sanmıyorum. Neden Steam üzerinden oynamıyorsun?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 VEINNIV dedi: Neden Steam üzerinden oynamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Steam dolar bazında olduğu için bize biraz daha pahalıya mal oluyor. Arkadaş mümkün olduğunca ucuz almak istiyor belli ki.
VEINNIV dedi: Neden Steam üzerinden oynamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Steam dolar bazında olduğu için bize biraz daha pahalıya mal oluyor. Arkadaş mümkün olduğunca ucuz almak istiyor belli ki.