T TyolerT Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Devour Epic'e ne zaman gelecek hiçbir zaman şeyi belirtilmemiş bayadan beri bekliyorum bir yerde var mı?
Devour Epic'e ne zaman gelecek hiçbir zaman şeyi belirtilmemiş bayadan beri bekliyorum bir yerde var mı?
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 Epic Games'e gelmesi gereken bir sürü oyun var. Devour'un gelmesi çok olası değil gibi yakın tarihte. Artı 0 Eksi
Epic Games'e gelmesi gereken bir sürü oyun var. Devour'un gelmesi çok olası değil gibi yakın tarihte.
KS KS T TyolerT Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 R.J. Fischer dedi: Epic Games'e gelmesi gereken bir sürü oyun var. Devour'un gelmesi çok olası değil gibi yakın tarihte. Genişletmek için tıkla... Şu anda çok yakında yazıyor Artı 0 Eksi
R.J. Fischer dedi: Epic Games'e gelmesi gereken bir sürü oyun var. Devour'un gelmesi çok olası değil gibi yakın tarihte. Genişletmek için tıkla... Şu anda çok yakında yazıyor
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.169 Makaleler 3 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 Bunu geliştiriciler bilebilir sadece. Yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum ben şahsen. Geliştirici yarın da çıkartabilir, 1 ay sonra da. Artı 0 Eksi
Bunu geliştiriciler bilebilir sadece. Yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum ben şahsen. Geliştirici yarın da çıkartabilir, 1 ay sonra da.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #5 TyolerT dedi: Şu anda çok yakında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım, evet yakın tarihte gelecek deniliyor da 220 TL gibi bir fiyatı var. Steam'de hala daha ucuz 3 dolardan hesaplarsak. Son düzenleme: 10 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
TyolerT dedi: Şu anda çok yakında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım, evet yakın tarihte gelecek deniliyor da 220 TL gibi bir fiyatı var. Steam'de hala daha ucuz 3 dolardan hesaplarsak.
KS KS T TyolerT Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #6 R.J. Fischer dedi: Şimdi baktım evet yakın tarihte gelecek deniliyor da 220 TL gibi bir fiyatı var. Steam'de hala daha ucuz 3 dolardan hesaplarsak. Genişletmek için tıkla... O örnek fiyat değil mi illaki 220 mi olacak R.J. Fischer dedi: Şimdi baktım evet yakın tarihte gelecek deniliyor da 220 TL gibi bir fiyatı var. Steam'de hala daha ucuz 3 dolardan hesaplarsak. Genişletmek için tıkla... Öyleyse hemen alacağım çünkü @R.J. Fischer Son düzenleme: 9 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
R.J. Fischer dedi: Şimdi baktım evet yakın tarihte gelecek deniliyor da 220 TL gibi bir fiyatı var. Steam'de hala daha ucuz 3 dolardan hesaplarsak. Genişletmek için tıkla... O örnek fiyat değil mi illaki 220 mi olacak R.J. Fischer dedi: Şimdi baktım evet yakın tarihte gelecek deniliyor da 220 TL gibi bir fiyatı var. Steam'de hala daha ucuz 3 dolardan hesaplarsak. Genişletmek için tıkla... Öyleyse hemen alacağım çünkü @R.J. Fischer
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #7 TyolerT dedi: O örnek fiyat değil mi illaki 220 mi olacak. Genişletmek için tıkla... Olabilir. 220 TL'den ben de çıkmaz diye düşünüyorum minimum 60 TL maksimum 100 TL'ye çıkar diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
TyolerT dedi: O örnek fiyat değil mi illaki 220 mi olacak. Genişletmek için tıkla... Olabilir. 220 TL'den ben de çıkmaz diye düşünüyorum minimum 60 TL maksimum 100 TL'ye çıkar diye tahmin ediyorum.
O oguzarrow Picopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #8 TyolerT dedi: O örnek fiyat değil mi illaki 220 mi olacak Öyleyse hemen alacağım çünkü @R.J. Fischer Genişletmek için tıkla... 8 liralık oyuna 200lira vermek zamlardan önce 8tldi knk Artı 0 Eksi
TyolerT dedi: O örnek fiyat değil mi illaki 220 mi olacak Öyleyse hemen alacağım çünkü @R.J. Fischer Genişletmek için tıkla... 8 liralık oyuna 200lira vermek zamlardan önce 8tldi knk
KS KS T TyolerT Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #9 8 liralık oyuna 200lira vermek zamlardan önce 8tldi kanka Konuyu eskiden açtım ondan sonra Devour indirime girdi aldım ben kanka Artı 0 Eksi
8 liralık oyuna 200lira vermek zamlardan önce 8tldi kanka Konuyu eskiden açtım ondan sonra Devour indirime girdi aldım ben kanka