E ENburo Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Ya uzun süredir Devour almak istiyorum ama Steam'de çok pahalı o yüzden Epic Games'ten alacağım ama ne zaman çıkar?
Ya uzun süredir Devour almak istiyorum ama Steam'de çok pahalı o yüzden Epic Games'ten alacağım ama ne zaman çıkar?
PatesNEcmi23 Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 ENburo dedi: Ya uzun süredir Devour almak istiyorum ama Steam'de çok pahalı o yüzden Epic Games'ten alacağım ama ne zaman çıkar? Genişletmek için tıkla... Birkaç ay sonra çıkma ihtimali var.
ENburo dedi: Ya uzun süredir Devour almak istiyorum ama Steam'de çok pahalı o yüzden Epic Games'ten alacağım ama ne zaman çıkar? Genişletmek için tıkla... Birkaç ay sonra çıkma ihtimali var.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 19 Ocak 2025 #3 Büyük ihtimal yakında çıkar hocam. Fiyatı ne olacağı belirsiz ama Steam'de de çok pahalı bir fiyatı yok ve iki platform arasındada çok fark olacağını düşünmüyorum.
Büyük ihtimal yakında çıkar hocam. Fiyatı ne olacağı belirsiz ama Steam'de de çok pahalı bir fiyatı yok ve iki platform arasındada çok fark olacağını düşünmüyorum.