kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #1 Arkadaşlarımla oynamak için Devour aldım fakat arkadaşlarımın odasına girmeye çalıştığımda oturuma bağlanılamıyor hatası veriyor. Çözümü var mı? Dosya Ekleri resim_2021-09-23_165652.png 111,2 KB · Görüntüleme: 108
Arkadaşlarımla oynamak için Devour aldım fakat arkadaşlarımın odasına girmeye çalıştığımda oturuma bağlanılamıyor hatası veriyor. Çözümü var mı?
z4ynep Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 78 7 Ekim 2021 #2 kenet dedi: Arkadaşlarımla oynamak için Devour aldım fakat arkadaşlarımın odasına girmeye çalıştığımda oturuma bağlanılamıyor hatası veriyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var benim konuyu takip et en iyisi . Artı 0 Eksi
kenet dedi: Arkadaşlarımla oynamak için Devour aldım fakat arkadaşlarımın odasına girmeye çalıştığımda oturuma bağlanılamıyor hatası veriyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var benim konuyu takip et en iyisi .
KS KS kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 z4ynep dedi: Bende de aynı hata var benim konuyu takip et en iyisi . Genişletmek için tıkla... Arkadaşını oyuna davet etme, odalardan bul sonra girebiliyorsun. Artı 0 Eksi
z4ynep dedi: Bende de aynı hata var benim konuyu takip et en iyisi . Genişletmek için tıkla... Arkadaşını oyuna davet etme, odalardan bul sonra girebiliyorsun.