Devre arasında 6 numara transferi olur mu?

494896

Decapat
Süper Kupa için 6 numara alınır mı? Yoksa Crespo İsmail ile devam mı edilir?

Süper kupa için 6 numara alınır mı? Yoksa crespo İsmail ile devam mı edilir?

Gidişata bağlı crespo 2022 sezonunda ki gibi performansı olursa almazlar 6 İsmail çok hatalar yapıyor.

Son düzenleme:
Crespo eğer ki eskisi gibi olursa alınacağını sanmıyorum. Ben güveniyorum Crespoya nedense. İsmail basit oynasa ondan iyisi yok ama ekstrem şeyler deniyor ve başarısız oluyor çoğunlukla.

Crespo eğer ki eskisi gibi olursa alınacağını sanmıyorum. Ben güveniyorum crespoya nedense. İsmail basit oynasa ondan iyisi yok ama ekstrem şeyler deniyor ve başarısız oluyor çoğunlukla.

Aynen öyle.

Crespo prime halindeki gibi oynarsa sorun yok. Eğer oynayamazsa Fenerbahçe’nin canı 6 numaradan yanacak zaten.

6 numara lazım fakat Fred'i yedekleyecek aynı profilde birisi ve Szymanski'yi de yedekleyebilecek aynı profillerde transferler de lazım. Crespo & Zajc'tan çıkmamız gerek zaten performansları da yeterli değil. Ayrıca Lincoln'ün de artık ritim tutacağını sanmıyorum onu da gönderip yabancı kontenjanında yer açmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…