Devre değişikliği interneti daha kötü hale getirir mi?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba. 4-5 gündür internet sürekli kopuyor. Gün içinde belki 20 kere kopuyordur. Senelerdir hiçbir şey yoktu. 2 ay oldu, Türk Telekom'a geçmiştim. Müşteri hizmetlerine arıza kaydı oluşturmuştum ve telefondaki kız bana devre değişikliği yapılmış santral dolabında dedi. Acaba bundan dolayı mı internet daha kötü hale geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Santrale yapılan bağlantı kalitesine bağlı sıkıntı yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Ya da sağlayıcı değişikliğini internet hızınızı arttırmak için yaptıysanız sahip olduğunuz altyapı o hızda sıkıntı yaşattığı için kopma problemi yaşıyor olabilirsiniz.

Santrale yapılan bağlantı kalitesine bağlı sıkıntı yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Ya da sağlayıcı değişikliğini internet hızınızı arttırmak için yaptıysanız sahip olduğunuz altyapı o hızda sıkıntı yaşattığı için kopma problemi yaşıyor olabilirsiniz.
Hocam Türk telekom ekipleri saha dolabından ne yaptıysa interneti bozdu kesin eminim yani yıllardır stabil olarak çalışan interneti bozdular ilginç.

Hocam Türk Telekom ekipleri saha dolabından ne yaptıysa interneti bozdu kesin eminim yani yıllardır stabil olarak çalışan interneti bozdular ilginç.

Telekom'dan kabloların kontrolü için talepte bulunabilirsin ya da portunuzu biliyorsanız elektrikçi çağırıp kendinizde yaptırabilirsiniz. Ben elektrikçiye 300 TL'ye portumdan evime kablo çektirdim ve 35 Mbps'e kadar olduğu halde 20 Mbps dona dona kullandığım interneti şu an 35 Mbps 0 ping ve kopma ile kullanıyorum.

Telekom'dan kabloların kontrolü için talepte bulunabilirsin ya da portunuzu biliyorsanız elektrikçi çağırıp kendinizde yaptırabilirsiniz. Ben elektrikçiye 300 TL'ye portumdan evime kablo çektirdim ve 35 Mbps'e kadar olduğu halde 20 Mbps dona dona kullandığım interneti şu an 35 Mbps 0 ping ve kopma ile kullanıyorum.
Kablolarım da sorun yok dediğim gibi hiçbir şekilde sorun yoktu müdahale ettiler bu hale geldi kendileri gelip yapmaları lazım..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı