Devre dışı bırakılan Discord hesabı nasıl açılır?

Makaleler
9
Yer
Ankara🥀
Merhaba, yaklaşık 30 dakika önce durduk yere hesabım devre dışı bırakıldı. 1 sunucu hariç başka bir sunucuda yokum, bulunduğum sunucu ise sorun teşkil eden bir oluşum değil. DM'den kimseyle konuşmuyorum, kısaca aktif olarak kullandığım bir hesap değildi.

Bir hesaba arkadaşlık isteği atarken benden insan doğrulaması istedi, (her istek atışımda oluyor) doğrulamayı geçtim, benden e-posta veya telefon numarası ile doğrulama istedi. Hesabımda hâlihazırda zaten ekliler, telefon numaramı girince bağlı hesap olduğu için işleme devam edemedim. Tek hesabıma bağlı numara, o da bu.

Oturum kapatılmış halde login kısmına yönlendirildim, oturum açmaya çalıştığımda "Hesabın devre dışı bırakıldı." şeklinde bir uyarıyla karşılaştım. Bugün muhakkak hesaba erişimimin olması lazım. Ne yapmam gerekiyor?

Ek bilgiler:

1- DM sohbetlerim yok denecek kadar az, onlarda da sorun teşkil eder cinsten bir şey yok.

2- Hesabın kapatılmasına neden olacak tarzda kullanım politikalarına aykırı yaş vs. belirtmedim.

3- Sadece 1 sunucuda varım, topluluk kurallarına aykırı değil.

4- Hesap yeni değil.

5- Daha önce hiç ihtar almadım.

Daha önce yazıştığınız yerde sizinle konuşan kişilere hiç, 11-12-13 gibi sayılar verdiniz mi?
Bunu sormamın nedeni, Discord'u kullanmak için 13 yaş ve üzerinde olmanız gerekiyor. Örneğin biri size saat kaç dediğinde 12 derseniz, bu kişi mesajını "Yaşın kaç?, Kaç yaşındasın?" gibi düzenleyebilir. Yani burada illa yaş sorusu olmak zorunda değil.

Hesabınızın hacklenme ihtimali olabilir mi? Yani bu kadar temkinli davranmışsınız böyle bir şeyin olması çok zor.

Daha önce yazıştığınız yerde sizinle konuşan kişilere hiç, 11-12-13 gibi sayılar verdiniz mi?
Hayır, aktif sohbetim tek bir kişi ile var ve üstte de yazdığım gibi;
2- Hesabın kapatılmasına neden olacak tarzda kullanım politikalarına aykırı yaş vs. belirtmedim.

Hesabınızın hacklenme ihtimali olabilir mi? Yani bu kadar temkinli davranmışsınız böyle bir şeyin olması çok zor.
Yeni konumdan giriş vs. gibi bir e-posta almadım, bunun ihtimali var mı? Şüpheli bir bağlantıya tıklamadım, korsan kullanmıyorum.

Bunu sormamın nedeni, Discord'u kullanmak için 13 yaş ve üzerinde olmanız gerekiyor. Örneğin biri size saat kaç dediğinde 12 derseniz, bu kişi mesajını "Yaşın kaç?, Kaç yaşındasın?" gibi düzenleyebilir. Yani burada illa yaş sorusu olmak zorunda değil
Her ne kadar belirtmesem de iletişimim olan kişi beni bildirmeyecektir, buna emin olduğum için ayrı bir nedeni olduğunu düşünüyorum.

Kapandığı an gönderdim ancak bugün lazım olduğu için başka bir yolu var mı diye sormak istedim. Yeni hesap açıp öyle iletişime geçebilirim, karşı tarafı uğraştırmamak adına hızlıca çözülebilen bir şey olsaydı iyiydi. Kısa vadede çözülebileceğe benzemiyor. En azından bugün için.

Kapandığı an gönderdim ancak bugün lazım olduğu için başka bir yolu var mı diye sormak istedim. Yeni hesap açıp anca öyle iletişime geçebilirim, karşı tarafı uğraştırmamak adına hızlıca çözülebilen bir şey olsaydı iyiydi. Kısa vadede çözülebileceğe benzemiyor. En azından bugün için.
Gönderdiğiniz destek taleplerine cevap ne yazık ki 24 saatten fazla sürebiliyor. İşiniz acil ise yeni bir hesap açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı