Devre Dışı Kalan WiFi Nasıl Etkinleştirilir?

Batuhan dikmen

Hectopat
Selamlar 192.168.1.1 adresinden galiba Wi-Fi devre dışı bıraktım, normal olarak internet gitti. Şimdi 192.168.1.1 adresine de giremiyorum. Lütfen yardım edin, ne yapmam lazım?

Bu değişimi telefon üzerinden mi yoksa bilgisayar üzerinden mi yaptınız? Telefon üzerinden yaptıysanız modeme bilgisayar ile fiziksel olarak bağlantı kurmanız gerekecek.

Modem komşunun sabahtan beri uğraşıyoruz ama olmuyor bilgisayar ile devre dışı bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem markasını paylaşırsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Modemin IP adresinde değişiklik yaptıysanız bu IP adresi ile giriş yapmanız gerekiyor. Yani 192.168.1.1 olan IP yi 192.168.1.50 yaptıysanız, 50 olan IP ile giriş yapmayı deneyin.
Eğer durum bu değilse modem ve bilgisayar arasındaki ethernet kabloların takılı olduğundan temassızlık olmadığından emin olun.
En kötü senaryo ile kullanıcı bilgilerinden eminseniz, modeme reset atıp yine 192.168.1.1 adresi ile giriş yapıp kullanıcı bilgilerini girerek devam edebilirsiniz.

Netis diye bir marka.
Arkadaşlar Wifi baglanamiyorum baglan diyorum baglanmiyor, devre dışı yani. Ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…