Merhaba.
Türk Telekom'un arıza sorgulama ve devre sorgulama gibi uygulamaları var TurkNet(TTNET altyapısı VDSL) kullanıcısıyım devre ve hizmet numaramı oraya yazıyorum fakat bir şey çıkmıyor. Ayrıca orada ürün ve hizmet seçin diyor hangisini seçmeliyim bu alanları kullanan oldumu arıza sorgulamada referans nu yazan yere hizmet numaramı yazıyorum kayıt yok diyor ama TurkNet ekranında xxxxxxxx numaralı hizmetinizde arıza var diyor. Bunu nasıl Türk Telekom'un sayfasından sorgulayabilirim? Teşekkürler.
TurkNet'in yeni getirmiş olduğu arıza sorgula hizmeti kayıt açtırmıyor. Bu çok can sıkıcı oldu bana 1 hafta önce cuma gününden sonra arıza olursa tekrar kayıt açın dedile. R cuma günü geldi, ekrana dediğim yazıyı koymuşlar ve kayıt açtırmıyorlar .
Öğrenci evimde iken de TTNET altyapısını kullanıyordum TTNET kaynaklı arzalarda TurkNet'in vermiş olduğu bir numara ile TTNET sayfasından arıza sorguladığımı hatırlıyorum. Fakat nereden hatırlamıyorum.
Adresine giriş yapıp referans numarası kısmına girin, güvenlik kodunu girip sorgula deyin. Arıza detayları ve durumu çıkacaktır.
Eğer ana sayfa da bölgesel arıza mevcut diyorsa, Türk Telekom o arızayı çözmek için planlı bakım çalışması yapacaktır.