5 581710 Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 722 Makaleler 2 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar aşağıdaki fotodaki gibi devre şemaları nasıl yapılıyor? Sanırım bir değil de bununla ilgili fazla uygulama var, eğer öyleyse en popülerinin indirme linkini atabilir misiniz? (indirilebilen ve ücretsiz olan varsa daha iyi olur) Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-23 223121.png 131,1 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar aşağıdaki fotodaki gibi devre şemaları nasıl yapılıyor? Sanırım bir değil de bununla ilgili fazla uygulama var, eğer öyleyse en popülerinin indirme linkini atabilir misiniz? (indirilebilen ve ücretsiz olan varsa daha iyi olur)
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Şubat 2023 #2 Circuit design Arduino Code Example | Tinkercad Tinkercad is a free, easy-to-use app for 3D design, electronics, and coding. www.tinkercad.com
Circuit design Arduino Code Example | Tinkercad Tinkercad is a free, easy-to-use app for 3D design, electronics, and coding. www.tinkercad.com
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.011 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Şubat 2023 #3 Tinkercad üzerinden yapabilirsiniz.
5 581710 Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 722 Makaleler 2 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #4 Emrecngz dedi: Tinkercad üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam en popüleri o mu?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 23 Şubat 2023 #5 Görseldeki Tinkercad gibi duruyor. Bu tarz olanlarda en populerlerden. Daha profesyonel işler için daha farklı programlar var. Örneğin Proteus.
Görseldeki Tinkercad gibi duruyor. Bu tarz olanlarda en populerlerden. Daha profesyonel işler için daha farklı programlar var. Örneğin Proteus.
5 581710 Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 722 Makaleler 2 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #6 Vavien. dedi: Görseldeki Tinkercad gibi duruyor. Bu tarz olanlarda en populerlerden. Daha profesyonel işler için daha farklı programlar var. Örneğin proteus. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun hocam bir de çok gizli ve anonim duruyorsunuz korkmuyorum değil sizden.
Vavien. dedi: Görseldeki Tinkercad gibi duruyor. Bu tarz olanlarda en populerlerden. Daha profesyonel işler için daha farklı programlar var. Örneğin proteus. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun hocam bir de çok gizli ve anonim duruyorsunuz korkmuyorum değil sizden.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.011 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Şubat 2023 #7 klm3 dedi: Hocam en popüleri o mu? Genişletmek için tıkla... Bu işin atası fritzing diye bir program. İsterseniz onu da kullanabilirsiniz ama Tinkercad çok daha pratik bence. Baskı devre üretimi için profesyonel bir yazılım arıyorsanız Autodesk Eagle kullanabilirsiniz.
klm3 dedi: Hocam en popüleri o mu? Genişletmek için tıkla... Bu işin atası fritzing diye bir program. İsterseniz onu da kullanabilirsiniz ama Tinkercad çok daha pratik bence. Baskı devre üretimi için profesyonel bir yazılım arıyorsanız Autodesk Eagle kullanabilirsiniz.