Dexim Elite 500TL'ye alınır mı?

teaz

Hectopat
Daha fazla  
500TL'ye 2. el alacağım. Başka rakip var mı bildiğiniz?

500 TL'ye çok büyük performans bekleme açıkçası. Lastvoice BM800 daha mantıklı tercih olabilir. Eğer 1000 TL'ye kadar çıksaydın Ali Expresste Fifine A2 var dokunmatikli ve rgbli.

500 TL'ye çok büyük performans bekleme açıkçası. Lastvoice BM800 daha mantıklı tercih olabilir. Eğer 1000 TL'ye kadar çıksaydın Ali Express'te Fifine A2 var dokunmatikli ve RGB'li.

Zaten beklentim çok bir şey değil sesim azıcık net çıksın yeter info için falan kullanacağım.

Zaten beklentim çok bir şey değil sesim azıcık net çıksın yeter info için falan kullanacağım.

O zaman yeterli olur. Ben yayıncılık için alacaksınız sandım.

Son düzenleme:
Peki daha düşük fiyata yine isteğimi karşılayabileceğim bir mikrofon önerin var mı?

500 TL altına çok zor bulamazsınız. Zaten başlangıç seviyesi mikrofonlar ya BM800'dür ya da buna benzer fiyat aralığındaki mikrofonlardır.

500 TL altına çok zor bulamazsınız. Zaten başlangıç seviyesi mikrofonlar ya BM800'dür ya da buna benzer fiyat aralığındaki mikrofonlardır.
Peki bu mikrofona kol ne almalıyım? Veya kendimden 30cm uzağa koysam yine sesimi alır mı?

Peki bu mikrofona kol ne almalıyım? Veya kendimden 30cm uzağa koysam yine sesimi alır mı?
O kadar uzaktan net ses vereceğini sanmam. Onun için mutlaka +40V Phantom power gerekiyor o da 500-600 TL bandında geziyor. Sadece info için kullanacaksan neden kol alıyorsun ki? Bildiğim kadarıyla içinden masaya koymak için ayak çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…