Dexim KBL-088 alınır mı?

sch0llay3n

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dexim KBL-088 adlı bir ürün ile karşılaştım fiyatı uygun geldi TKL bir klavye sizce alınır mı? Alınmaz mı linkini de aşağıya koyayım.

bir de buna çok benzeyen Dexim 322 ile karşılaştım bundan daha ucuz bir klavye ama tek fark numpad olması sanırım bir bakarsanız sevinirim bu 2si arasından hangisi alınabilir eğer tek fark numpad ise TKL olanı alacağım
öbürküsünün linkini de koyayım

çok aham şaham performansa gerek yok benim için beni götürsün yeter
kendi önerdiğiniz mekanik hisli klavye varsa söylerseniz benim için iyi olur max bütçem 200tl

Son düzenleme:
Arkadaşlar dexim KBL-088 adlı bir ürün ile karşılaştım fiyatı uygun geldi TKL bir klavye sizce alınır mı? Alınmaz mı linkini de aşağıya koyayım.

bir de buna çok benzeyen Dexim 322 ile karşılaştım bundan daha ucuz bir klavye ama tek fark numpad olması sanırım bir bakarsanız sevinirim bu 2si arasından hangisi alınabilir eğer tek fark numpad ise TKL olanı alacağım
öbürküsünün linkini de koyayım

çok aham şaham performansa gerek yok benim için beni götürsün yeter
kendi önerdiğiniz mekanik hisli klavye varsa söylerseniz benim için iyi olur max bütçem 200tl
Bunu öneririm.

tamamdır sağ olun gamenote dışında önerdiğin mekanik hisli veya membran klavye var mı

bir de bu var gamenote 2si arasında kaldım gamenote kb487L mi yoksa gamenote kb866l mi karasızım
kb487l daha iyi gibi, diğeri pek bilinmiyor. Kullanan yok. Kb487l yi forumda çok fazla kullanıcı kullanıyor, kullananlar memnun.
Bir de bu var, bu klavyede anti ghosting var mı bilmiyorum, antighostingi yoksa gamenote daha iyi. Gamenoteda 6 tuşa kadar antighosting var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı