recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 16 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bu Klavye 400 TL bütçem var bir arkadaşımda bunu kullandım çok beğendim ama kullanıp sorun yaşayan var mı merak diyorum.
Arkadaşlar bu Klavye 400 TL bütçem var bir arkadaşımda bunu kullandım çok beğendim ama kullanıp sorun yaşayan var mı merak diyorum.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 recoist dedi: Arkadaşlar bu Klavye 400 TL bütçem var bir arkadaşımda bunu kullandım çok beğendim ama kullanıp sorun yaşayan var mı merak diyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe artmazsa; pckolik 100 TL kadar artarsa aşağıdaki modeli öneririm. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
recoist dedi: Arkadaşlar bu Klavye 400 TL bütçem var bir arkadaşımda bunu kullandım çok beğendim ama kullanıp sorun yaşayan var mı merak diyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe artmazsa; pckolik 100 TL kadar artarsa aşağıdaki modeli öneririm. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 16 Temmuz 2022 #3 Newasky dedi: Alınmaz. Bütçe artmazsa; pckolik 100 TL kadar artarsa aşağıdaki modeli öneririm. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Neden alınmaz hocam bu attığınız Razer Cynosa membrane olduğundan almak istememiştim.
Newasky dedi: Alınmaz. Bütçe artmazsa; pckolik 100 TL kadar artarsa aşağıdaki modeli öneririm. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Neden alınmaz hocam bu attığınız Razer Cynosa membrane olduğundan almak istememiştim.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 recoist dedi: Neden alınmaz hocam bu attığınız Razer Cynosa membrane olduğundan almak istememiştim. Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli bir ürün değil. Bütçe artarsa Stealth 03 öneririm.
recoist dedi: Neden alınmaz hocam bu attığınız Razer Cynosa membrane olduğundan almak istememiştim. Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli bir ürün değil. Bütçe artarsa Stealth 03 öneririm.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 16 Temmuz 2022 #5 recoist dedi: Neden alınmaz hocam bu attığınız Razer Cynosa membrane olduğundan almak istememiştim. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi iyi değil swicht markasını göremedim bozulma olasılığı yüksek bunlar temel nedenler.
recoist dedi: Neden alınmaz hocam bu attığınız Razer Cynosa membrane olduğundan almak istememiştim. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi iyi değil swicht markasını göremedim bozulma olasılığı yüksek bunlar temel nedenler.
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 16 Temmuz 2022 #6 Newasky dedi: Pek kaliteli bir ürün değil. Bütçe artarsa Stealth 03 öneririm. Genişletmek için tıkla... 100 TL daha arttıramam maalesef Galax Stealth önceden 400 tlydi şimdi bayağı yükselmiş.
Newasky dedi: Pek kaliteli bir ürün değil. Bütçe artarsa Stealth 03 öneririm. Genişletmek için tıkla... 100 TL daha arttıramam maalesef Galax Stealth önceden 400 tlydi şimdi bayağı yükselmiş.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #7 recoist dedi: 100 TL daha arttıramam maalesef Galax Stealth önceden 400 tlydi şimdi bayağı yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle.
recoist dedi: 100 TL daha arttıramam maalesef Galax Stealth önceden 400 tlydi şimdi bayağı yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle.