Sürprizbozan Dexter 6. Sezon 9. Bölümü anlamadım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mataleon

Decapat
Hep Gellar’ın dominant olduğu gösteriliyordu, öğrencisinin tüm cinayetleri kendinin yapması aşırı saçma? Dexter Gellar’ın kaldığı yeri bulduğunda Gellar’ın kaçtığını görüyordu fakat bir sonraki bölümde Gellar’ın başından beri orada ölü olduğunu söylüyor. Başından beri oradaysa Öğrencisini kim bağladı? Hadi tamam kendini bağladı diyelim profesör ile öğrencisinin konuşma sahnesi gösterildi? Dizi çok güzel ilerlerken izleyenleri şaşırtmak için böyle saçmasapan bir şey yapılmasına gerek yoktu. Gellar’ın öğrencisi tüm bu cinayetleri işleyense, neden Gellar öğrencisine avlarını yakalamayı öğretiyor? Öğrenci Dexter’ı çoktan öldürebilirdi Planladıkları yere getirmeden önce. Dexter onunla uğraşıyordu çünkü. Ama sanki zorundaymış gibi Dexter’ı oraya götürdü ve kendini mi bağladı? :D gerçekçilik açısından - lerde, hiç beklemezdim. Belki de yanlış düşünüyorumdur. İzleyen biri açıklarsa sevinirim.

Hayal kırıklığına uğrayıp cevap aramaktansa birkaç dakika daha izlesem anlayacakmışım, teşekkürler.

Ne demek istediğinizi %100 şekilde anlamadım fakat, 6. sezonda yaşanan olaylar Travis'in kafasındaydı, yani hiç bir şekilde Gellar'ı Travis'ten başkasıyla etkileşimde görmedik zaten, bahsettiğiniz çoğu şeyin bir açıklaması olabilir, olaylara Travis'in bakış açısıyla baktığımız için kafanızın karışması normaldir.

Hep Gellar'ın dominant olduğu gösteriliyordu, öğrencisinin tüm cinayetleri kendinin yapması aşırı saçma? Dexter Gellar'ın kaldığı yeri bulduğunda Gellar'ın kaçtığını görüyordu fakat bir sonraki bölümde Gellar'ın başından beri orada ölü olduğunu söylüyor. Başından beri oradaysa öğrencisini kim bağladı? Hadi tamam kendini bağladı diyelim profesör ile öğrencisinin konuşma sahnesi gösterildi? Dizi çok güzel ilerlerken izleyenleri şaşırtmak için böyle saçma sapan bir şey yapılmasına gerek yoktu. Gellar'ın öğrencisi tüm bu cinayetleri işleyense, neden gellar öğrencisine avlarını yakalamayı öğretiyor? Öğrenci Dexter'ı çoktan öldürebilirdi planladıkları yere getirmeden önce. Dexter onunla uğraşıyordu çünkü. Ama sanki zorundaymış gibi Dexter'ı oraya götürdü ve kendini mi bağladı? :D gerçekçilik açısından -lerde, hiç beklemezdim. Belki de yanlış düşünüyorumdur. İzleyen biri açıklarsa sevinirim.

Hayal kırıklığına uğrayıp cevap aramaktansa birkaç dakika daha izlesem anlayacakmışım, teşekkürler.

Bence de çok mantıksızdı serbest bıraktığı bir kadının bir yaslı bir de genç birinin sesini duyduğunu söylemişti ve Dexter'la arabada pusudayken gördüler ikisi de anlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı