Dexter Final Hakkında Görüşleriniz Neler?

Denizisin

Hectopat
8 sezon oldu bana ilk sezon gibi geliyor ağlayasım geldi bitince final hakkında görüşleriniz neler?

Ya Arka sokaklarda biterse ? Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dexter>Arka Sokaklar(Gökhan Abi bascak burayı) Yav bitmeseydi Öyle her bölümünü izlemem ama en sevdiğim yabancı dizilerdendi

Şimdi siz Arka Sokaklar'a laf ediyorsunuz fakat birde şu açıdan düşünün. Bu dizi o kadar tutmasaydı neden 8.sezonu çekiliyor olurdu? Dexter'ı ben de severek izleyen biriyim. Fakat kendi dizilerimize de sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum Mesut gelir verir odunu vallaha

Verir de verir vallaha Ben Arka Sokaklar'a laf etmiyorum o da güzel ama Dexter bana daha iyi geliyor. Öznel bir şey bu kişiden kişiye değişir

Namsuuzluğun namusunun namusunun namusu. Böyle bir lafı vardı Rıza babanın. Gökhan abinin imzada var. İbretlik tespit yapmadan duramayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slice of Life

Yaşam ve insana dair getirdiği yorumları izleyene sorgulatan yönünü çok sevmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…