Dexter izleme sırası nedir?

Henzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RTX 3060 TI Dual OC DUAL-RTX3060TI
AMD Ryzen 5 5600X
Asus PRIME B450M-K II
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2
XPG Gammix D35 8GB x2
Asus ASUS TUF 24.5″ VG258QM 280Hz 0.5Ms
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 MS 165 Hz
Dexter izlemeye başladım, ancak farklı versiyonları olduğunu fark ettim ya da ben mi yanlış biliyorum? Varsa, izleme sırası nedir?

Dexter izlemeye başladım, ancak farklı versiyonları olduğunu fark ettim ya da ben mi yanlış biliyorum? Varsa, izleme sırası nedir?
Reis şimdi yeni original sin çıktı o en eskiyi anlatıyor ama yani ilk dizisine göndermeli falan yani çerezlik biraz önce dexter izlenir sonra dexter new blood sonra dexter original sin.

Reis şimdi yeni original sin çıktı o en eskiyi anlatıyor ama yani ilk dizisine göndermeli falan yani çerezlik biraz önce Dexter izlenir sonra Dexter New blood sonra Dexter original sin.

Sağ ol

Dizideki tarihe göre izleyeceksen, önce Dexter orginal sin, sonra Dexter sonra da New blood.
Öyle izlerse original sindeki göndermeleri neden böyle oldu falan baya soru işareti kalır zaten yapımcılar dexterdan sonra izlemelik çerez niyetine 1 sezon yaptı. Şöyle düşününün 1 oyunu oynarsınız sonra extra dlc çıkar bu oyundan önce ne yaşanmıştı gibi çok iyi olmaz o da. Aynı o şekil önce dlc'yi mi oynarsınız oyunu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı