bizimyunus Femtopat Katılım 30 Kasım 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:42 #1 Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim?
Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 7.340 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Çarşamba 20:48 #2 bizimyunus dedi: Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor gibi bazıları bu olayı seviyor bazıları sıkılıp bırakıyor. Bence izle sıkılınca bırakırsın.
bizimyunus dedi: Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor gibi bazıları bu olayı seviyor bazıları sıkılıp bırakıyor. Bence izle sıkılınca bırakırsın.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.962 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci Çarşamba 20:49 #3 bizimyunus dedi: Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim? Genişletmek için tıkla... İzlenmez mi hiç. Bana göre efsanedir. Kesinlikle izle.
bizimyunus dedi: Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim? Genişletmek için tıkla... İzlenmez mi hiç. Bana göre efsanedir. Kesinlikle izle.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.174 Çözümler 227 Çarşamba 20:50 #4 İzlenir.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 775 Çözümler 1 Çarşamba 20:58 #5 bizimyunus dedi: Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Başla sarmazsa bırakırsın. Herkes Breaking Bad övüyor ama beni sarmadı saldım mesela sana bağlı.
bizimyunus dedi: Arkadaşlar bayağı bir övüyorlar diziyi. Sürekli de karşıma editleri çıkıyor ama öven kadar da gömen var. Arada kaldım. Sizce izlemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Başla sarmazsa bırakırsın. Herkes Breaking Bad övüyor ama beni sarmadı saldım mesela sana bağlı.