H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 4 Ocak 2021 #1 Netflix'den kaldırılmış, Showtime'da Türkiye için açık değil. Korsan izlemek de istemiyorum. Nerede var bu dizi?
Netflix'den kaldırılmış, Showtime'da Türkiye için açık değil. Korsan izlemek de istemiyorum. Nerede var bu dizi?
M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #3 Hocam dedi: Netflix'den kaldırılmış, Showtime'da Türkiye için açık değil. Korsan izlemek de istemiyorum. Nerede var bu dizi? Genişletmek için tıkla... türkiye açık değilse mecburen korsan izlemek zorundasınız. bu sizin suçunuz değil. torrentmafyadan indirerek izleyebilirsin.
Hocam dedi: Netflix'den kaldırılmış, Showtime'da Türkiye için açık değil. Korsan izlemek de istemiyorum. Nerede var bu dizi? Genişletmek için tıkla... türkiye açık değilse mecburen korsan izlemek zorundasınız. bu sizin suçunuz değil. torrentmafyadan indirerek izleyebilirsin.
Ihspnn Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: 16GB SSD: ADATA Legend 850 1TB Anakart: ASUS PRIME A520M-K Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 Bir süre önce Netflix'e geri gelmişti, bende ordan izledim. Çok sağlam dizidir tavsiye ederim.
Dexter0707 Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #5 Hocam dedi: Netflix'den kaldırılmış, Showtime'da Türkiye için açık değil. Korsan izlemek de istemiyorum. Nerede var bu dizi? Genişletmek için tıkla... Hocam netflşxte var şu an ama noram Google'dan de izleyebilrsin kaliteli bir şekilde
Hocam dedi: Netflix'den kaldırılmış, Showtime'da Türkiye için açık değil. Korsan izlemek de istemiyorum. Nerede var bu dizi? Genişletmek için tıkla... Hocam netflşxte var şu an ama noram Google'dan de izleyebilrsin kaliteli bir şekilde