Çözüldü Dexter Resurrection izlemeden önce Dexter son sezonunu ve önceki spin-offları izlemeye gerek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Exellancy

Hectopat
Gençler Dexter Resurrection izlemek istiyorum ama Dexter'ın son sezonunu izlemedim; hem sıkılmıştım hem de hikayenin gittiği yönü sevmedim, önceki spin-offları ve son sezonu izlemeden izlersem çok şey kaçırır mıyım, bir kopukluk yaşar mıyım?

Çözüm
Gençler Dexter Resurrection izlemek istiyorum ama Dexter'ın son sezonunu izlemedim; hem sıkılmıştım hem de hikayenin gittiği yönü sevmedim, önceki spin-offları ve son sezonu izlemeden izlersem çok şey kaçırır mıyım, bir kopukluk yaşar mıyım?

Dexter New Blood izlediniz mi? Dexter New Blood izlemediyseniz kaçıracağınız bazı şeyler olur. New Blood izlenmesi gerekiyor.

Klasik Dexter'ın son sezonunu izlemek yerine özet videoları tarzı şeylerine bakabilirsiniz, bu şekilde çok şey kaçırmamış olursunuz.

Dexter New Blood izlediniz mi? Dexter New Blood izlemediyseniz kaçıracağınız bazı şeyler olur. New Blood izlenmesi gerekiyor.

Klasik Dexter'ın son sezonunu izlemek yerine özet videoları tarzı şeylerine bakabilirsiniz, bu şekilde çok şey kaçırmamış olursunuz.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Gençler Dexter resurrection izlemek istiyorum ama Dexter'ın son sezonunu izlemedim; hem sıkılmıştım hem de hikayenin gittiği yönü sevmedim, önceki spin-offları ve son sezonu izlemeden izlersem çok şey kaçırır mıyım, bir kopukluk yaşar mıyım?

Hocam benim önerim önce New blood sonra original sin izlemeniz. New blood ile original sin bağlantılı sonrasında resurrection izlerseniz kopukluk falan olmaz iyi seyirler bir tık geç ama olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı