Gençler Dexter Resurrection izlemek istiyorum ama Dexter'ın son sezonunu izlemedim; hem sıkılmıştım hem de hikayenin gittiği yönü sevmedim, önceki spin-offları ve son sezonu izlemeden izlersem çok şey kaçırır mıyım, bir kopukluk yaşar mıyım?
Gençler Dexter Resurrection izlemek istiyorum ama Dexter'ın son sezonunu izlemedim; hem sıkılmıştım hem de hikayenin gittiği yönü sevmedim, önceki spin-offları ve son sezonu izlemeden izlersem çok şey kaçırır mıyım, bir kopukluk yaşar mıyım?
Gençler Dexter resurrection izlemek istiyorum ama Dexter'ın son sezonunu izlemedim; hem sıkılmıştım hem de hikayenin gittiği yönü sevmedim, önceki spin-offları ve son sezonu izlemeden izlersem çok şey kaçırır mıyım, bir kopukluk yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.