DEY Elektronik güvenilir mi?

GittiGidiyor zaten satıcı kargo yapmazsa paranızı iade ediyor. Alınabilir gibi duruyor.

Hocam elimde aynı bellekten bulunuyor, Dual channel yapmak için alıyorum fakat aklıma takılan bir şey var. Şimdi 2 RAM birbiriyle uyumlu çalışabilir fakat anakart veya işlemci değiştirdigim zaman çalışmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Hocam elimde aynı bellekten bulunuyor, Dual channel yapmak için alıyorum fakat aklıma takılan bir şey var. Şimdi 2 RAM birbiriyle uyumlu çalışabilir fakat anakart veya işlemci değiştirdigim zaman çalışmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Zor bir ihtimal hocam. DDR4 uyumlu anakartta çalışır.

Hocam bence sorun olmaz. Nedense iki yorumda birbirine yakın cümleler acaba birileri inat olsun diye yazmış olabilir mi? Eğer güvenmediyseniz başka bir siteden alışveriş yapabilirsiniz.
Satın almadan yorum yapılmıyor hocam.

Bu yorumlar bu satıcıya aitse ben almazdım açıkçası.

Ben geçenlerde corsair güç kaynağı aldım.Hem fiyatı hemde ürün çok iyidi.Bu arada birde çok ilgileniyorlar.Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu satıcıdan hepsiburada.com üzerinden satın aldığım Msi bilgisayarı, iade etmek istedim. Ancak satıcı, gerçek olmayan bir sebeple "ambalaj ve aksesuar" hasarı gerekçesiyle iadeyi kabul etmedi.

Bu art niyetli bir yaklaşımdır. Bu son kullanıcıyı mağdur etme odaklı bir yaklaşımdır.

Konuyla ilgili sosyal medya şikayet platformları, cimer, tüketici hakem heyeti tarafında başvurularımı başlattım.

Bu satıcıdan ürün almak isteyenlerin bu konu da aklında olsun.

Bu satıcıdan hepsiburada.com üzerinden satın aldığım MSI bilgisayarı, iade etmek istedim. Ancak satıcı, gerçek olmayan bir sebeple "ambalaj ve aksesuar" hasarı gerekçesiyle iadeyi kabul etmedi.

Bu art niyetli bir yaklaşımdır. Bu son kullanıcıyı mağdur etme odaklı bir yaklaşımdır.

Konuyla ilgili sosyal medya şikayet platformları, CİMER, tüketici hakem heyeti tarafında başvurularımı başlattım.

Bu satıcıdan ürün almak isteyenlerin bu konu da aklında olsun.

İade edeceksen neden aldın demez mi sana? Beğenmedim iade ettim süreci elektronik cihazlarda kapandı. Bu yüzden almamıştır.
İade alsa sende başka birini mağdur edeceksen, açılmış ürün vs vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı