Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Super Resolution: Ekranınızdaki yazıların daha net olmasını sağlar fakat hareketli yazılarda titreme baş gösterir. (Düşük ise kapalı yapınız.)
Black Level: Oyun içi karanlık bölgelerin daha açık renkte olmasını sağlayarak düşmanları daha rahat görmenizi sağlar.
DFC: Kendi özel profilinizi yapmaya sağlayan bir teknoloji. (Constrast Config.)
Aynı monitörü kullanıyorum.
OnScreen Control ve güncel monitör Driver'ını buradan indirebilirsiniz.
LG 22MK430H-B monitörüm var, ayarlar kısmında Super Resolution, Black Level ve DFC ayarları var, biraz araştırdım ama bulamadim. Bunlar ne ise yarıyor?
DFC, açılımı Digital Fine Contrast olan LG tarafından kullanıma sürülen ayardır ve geçiş sahnesini analiz eder, o sahneye göre kontrastı ayarlar; yükseltip, alçaltır. Sahneye göre daha yüksek kontrast elde edilmesi için kullanılır ancak çoğu kullanıcı rahatsız edici bulmaktadır dolayısıyla "Kapalı" şekilde kullanmaktadır.