DFGT direksiyon Logitech G HUB'ta görünmüyor ve oyunlarda kullanılamıyor

AceTN

Decapat
Daha fazla  
DFGT direksiyonu bilgisayarima bağlıyorum Logitech G HUB'u indirip açtığımda direksiyon çıkmıyor ayar yapamıyorum ve Forza Horizon 5'te kullanamıyorum.

Günümüzde DFGT nasıl sizce? Pedal shift ve 900 derece var mı?

Fiyatı için gayet iyidir. Paddle shift mevcut değil fakat vitesi mevcut. 900 derece ve FFB var.
FFB olduğunu bilmiyordum. Peki pedal shift benzeri bir şeyi kendimiz yapabiliyor muyuz? Assetto Corsa, Automobilista 2 gibi oyunlarda gider mi sizce?

FFB olduğunu bilmiyordum. Peki pedal shift benzeri bir şeyi kendimiz yapabiliyor muyuz? Assetto Corsa, Automobilista 2 gibi oyunlarda gider mi sizce?
Paddle shifter takılabiliyor. Uğraşmak istemezseniz yakın fiyatlarda Logitech G25 mevcut fakat çok popüler değil ve DFGT'ye göre biraz daha eski. DFGT ile çok farkları mevcut değil. O oyunlara G25 de DFGT de güzel gider.

Hocam FFB aşırı sesli gece komşum geldi kapıya.
Evet, tek dişli sistemli motor kullandığından fazla ses çıkarıyor. Ama gücü G29 gibi ürünlere denk. FFB fullemedikten sonra çok aşırı ses çıkarmıyor.

Paddle shifter takılabiliyor. Uğraşmak istemezseniz yakın fiyatlarda Logitech G25 mevcut fakat çok popüler değil ve DFGT'ye göre biraz daha eski. DFGT ile çok farkları mevcut değil. O oyunlara G25 de DFGT de güzel gider.

Evet, tek çark sistemli motor kullandığından fazla ses çıkarıyor. Ama gücü G29 gibi ürünlere denk. FFB fullemedikten sonra çok aşırı ses çıkarmıyor.

Hocam eski bunlar pedallarında ölü bölge olabilir minimum G29 alınması lazım ama Türkiye ekonomisi sağ olsun xd.

Evet, tek dişli sistemli motor kullandığından fazla ses çıkarıyor. Ama gücü G29 gibi ürünlere denk. FFB fullemedikten sonra çok aşırı ses çıkarmıyor.

Nasıl çıkarmıyor ya en azda bile cızır cızır ses geliyor hatta fişini çekiyom yine ses var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı