Fiyatı için gayet iyidir. Paddle shift mevcut değil fakat vitesi mevcut. 900 derece ve FFB var.Günümüzde DFGT nasıl sizce? Pedal shift ve 900 derece var mı?
DFGT direksiyonu bilgisayarima bağlıyorum Logitech G HUB'u indirip açtığımda direksiyon çıkmıyor ayar yapamıyorum ve Forza Horizon 5'te kullanamıyorum.
FFB olduğunu bilmiyordum. Peki pedal shift benzeri bir şeyi kendimiz yapabiliyor muyuz? Assetto Corsa, Automobilista 2 gibi oyunlarda gider mi sizce?Fiyatı için gayet iyidir. Paddle shift mevcut değil fakat vitesi mevcut. 900 derece ve FFB var.
FFB olduğunu bilmiyordum. Peki pedal Shift benzeri bir şeyi kendimiz yapabiliyor muyuz? Assetto Corsa, automobilista 2 gibi oyunlarda gider mi sizce?
Paddle shifter takılabiliyor. Uğraşmak istemezseniz yakın fiyatlarda Logitech G25 mevcut fakat çok popüler değil ve DFGT'ye göre biraz daha eski. DFGT ile çok farkları mevcut değil. O oyunlara G25 de DFGT de güzel gider.FFB olduğunu bilmiyordum. Peki pedal shift benzeri bir şeyi kendimiz yapabiliyor muyuz? Assetto Corsa, Automobilista 2 gibi oyunlarda gider mi sizce?
Evet, tek dişli sistemli motor kullandığından fazla ses çıkarıyor. Ama gücü G29 gibi ürünlere denk. FFB fullemedikten sonra çok aşırı ses çıkarmıyor.Hocam FFB aşırı sesli gece komşum geldi kapıya.
Paddle shifter takılabiliyor. Uğraşmak istemezseniz yakın fiyatlarda Logitech G25 mevcut fakat çok popüler değil ve DFGT'ye göre biraz daha eski. DFGT ile çok farkları mevcut değil. O oyunlara G25 de DFGT de güzel gider.
Evet, tek çark sistemli motor kullandığından fazla ses çıkarıyor. Ama gücü G29 gibi ürünlere denk. FFB fullemedikten sonra çok aşırı ses çıkarmıyor.
Paddle shifter takılabiliyor. Uğraşmak istemezseniz yakın fiyatlarda Logitech G25 mevcut fakat çok popüler değil ve DFGT'ye göre biraz daha eski. DFGT ile çok farkları mevcut değil. O oyunlara G25 de DFGT de güzel gider.
Evet, tek dişli sistemli motor kullandığından fazla ses çıkarıyor. Ama gücü G29 gibi ürünlere denk. FFB fullemedikten sonra çok aşırı ses çıkarmıyor.
G29'da bile kronik ölü bölge mevcut. Fiyatına göre DFGT de iyi hem kullandıktan sonra 2. el olarak da satabilir.Hocam eski bunlar pedallarında ölü bölge olabilir minimum G29 alınması lazım ama Türkiye ekonomisi sağ olsun xd.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.