Ben dün DFS bilgisayardan RX 560 sipariş ettim. En geç 4 Ağustos günü kargolanır yazıyor. Diğer fiyatlara göre 20 lira kadar daha ucuz ama birkaç şikayet görünce daha yol yakınken iptal edeyim mi diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
28 Temmuzda N11 mağazasından ROG Strix B550-F anakart aldım. En geç 4 ağustosta kargoya verilir yazmasına rağmen ertesi gün kargoya verildi. Bayramdan dolayı daha kargo gelmedi. Aynı gün içinde Sinerji bilgisayarın sitesinden yarın kargoda ibareli kasa aldım ertesi gün kargoya verilmedi mesela.
Ben dün DFS bilgisayardan RX 560 sipariş ettim. En geç 4 Ağustos günü kargolanır yazıyor. Diğer fiyatlara göre 20 lira kadar daha ucuz ama birkaç şikayet görünce daha yol yakınken iptal edeyim mi diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
epttavm 'den ürünlerini aldıktan bir süre sonra aslında ellerinde olmayan ürünleri sattıklarını kendim peşlerine düşerek anladığım firma. saçma sapan işler yapıyorlar. karaköy esnafı mantığıyla inter…
eksisozluk.com
Sitesi pek normal gelmedi. Bir ticaret sitesinde olması gereken bir havası yok. Anlayanlar ilave ekleyebilir.
Alacağınız ürün fiyatlandırma olarak genel piyasadan çok ucuz değilse siparişi iptal edip daha güvendiğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz. Ama benim görüşüm zaman kaybı olur. Satıcı ile iletişime geçip aklınıza takılanı sorun.