Chishiya Femtopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Dfsbilgisayar.com'dan alışveriş yapan var mı, güvenilir midir?
Beyaz42 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 9 Ocak 2023 #2 Aldık Bi ekran kartı, bekliyorum
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 Güvenilir ama yavaş ve ilgisizler.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Güvenilir.
Chishiya Femtopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #5 Beyaz42 dedi: Aldık Bi ekran kartı, bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Peki garantisini kim sağlıyor sordunuz mu? Yigithan Yildirim dedi: Güvenilir ama yavaş ve ilgisizler. Genişletmek için tıkla... Ne aldınız daha önce?
Beyaz42 dedi: Aldık Bi ekran kartı, bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Peki garantisini kim sağlıyor sordunuz mu? Yigithan Yildirim dedi: Güvenilir ama yavaş ve ilgisizler. Genişletmek için tıkla... Ne aldınız daha önce?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #6 Chishiya dedi: Hayırlısı olsun Peki garantisini kim sağlıyor sordunuz mu? Ne aldınız daha önce? Genişletmek için tıkla... Elektronik: Pazarama'da Ryzen 5 5600 2529 TL! Ne gibi bir hata verdi. Bu kupon bu ödeme yöntemiyle uygun değil tarzında bir şey yazdı. Maximum uygulamasından denedim. www.technopat.net Bu konuda arkadaşlar işlemci satın almıştı. 4 5 günlük bir sürede kargoya vermişlerdi.
Chishiya dedi: Hayırlısı olsun Peki garantisini kim sağlıyor sordunuz mu? Ne aldınız daha önce? Genişletmek için tıkla... Elektronik: Pazarama'da Ryzen 5 5600 2529 TL! Ne gibi bir hata verdi. Bu kupon bu ödeme yöntemiyle uygun değil tarzında bir şey yazdı. Maximum uygulamasından denedim. www.technopat.net Bu konuda arkadaşlar işlemci satın almıştı. 4 5 günlük bir sürede kargoya vermişlerdi.
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #7 Yani abi Hepsiburada gibi güvenli yerler varken yapmağın hadi dediniz alışveriş yazptınız ürün bozuk geldi kime danışacaksınız.
Yani abi Hepsiburada gibi güvenli yerler varken yapmağın hadi dediniz alışveriş yazptınız ürün bozuk geldi kime danışacaksınız.