DFS Bilgisayar'dan alışveriş yapılır mı?

scintilla

Decapat
Daha fazla  
Tekrardan merhaba,

Bu ekran kartını almak istiyorum ama bazı sitelerden şikayet sayısının fazla olduğunu gördüm. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı? Fiyatı böyleyken kaçırmak istemiyorum. Diğer yerlere göre bayağı ucuza satıyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tekrardan merhaba,

Bu ekran kartını almak istiyorum ama bazı sitelerden şikayet sayısının fazla olduğunu gördüm. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı? Fiyatı böyleyken kaçırmak istemiyorum. Diğer yerlere göre bayağı ucuza satıyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kurumsal firma, daha önce alışverişim oldu. Firmalar ile ilgili illaki şikayet olacaktır sonuçta hepimiz insanız. Fiyat olarak sarı sitede 8-9 bin civarına 2. el 6900XT'ler mevcut onlardan alırdım şahsen ayrıca 6 bin serisinde Sapphire marka kartlar FE kartlar ile aynı değerleri veriyor başarılı değiller saygılar.

Kurumsal firma, daha önce alışverişim oldu. Firmalar ile ilgili illaki şikayet olacaktır sonuçta hepimiz insanız. Fiyat olarak sarı sitede 8-9 bin civarına 2. el 6900XT'ler mevcut onlardan alırdım şahsen ayrıca 6 bin serisinde Sapphire marka kartlar FE kartlar ile aynı değerleri veriyor başarılı değiller saygılar.

FE kart dediğiniz nedir? Çok bilgim yok bir daha bu kadar para veremem o yüzden aydınlatırsanız sevinirim. Bu kadar para vermişken kötü bir ekran kartı almak istemem.

FE kart dediğiniz nedir? Çok bilgim yok bir daha bu kadar para veremem o yüzden aydınlatırsanız sevinirim. Bu kadar para vermişken kötü bir ekran kartı almak istemem.

AMD'nin direk kendisinin yapıp sattığı standart model ekstra soğutma için ya da ekstra OC için bir müdahalede bulunulmayan kartlar yani.

N11'de de satış yapıyorlar. Sapphire AMD Radeon RX 6900 XT Nitro+ OC 11308-03-20G 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Ben aldım. Hemen kargoya verildi. Müşteri hizmetleride ilgili önceden de sipariş vermiştim. Sadece ürün fiyatlandırmalarından kaynaklı ve gecikmeli ürün tesliminden kaynaklı önceden şikayetler vardır. Şu an bir sorun yok gibi.

N11 de ki yorumların hiçbiri DFS'ye ait değil ondan bir şüphelenmedim değil 🥲 diğer arkadaş kafamı karıştırdı biraz iyi bir cihaz değil diyerek tekrardan düşünmeye başladım. Sapphire'in iyi bir marka olduğunu düşünüyordum.

AMD'nin direk kendisinin yapıp sattığı standart model ekstra soğutma için ya da ekstra OC için bir müdahalede bulunulmayan kartlar yani.

Bu fiyat bandında önerebileceğin başka bir kart var mı peki? 3070'lere bakmıştım ama 6900 onu da geçiyordu testlerde ondan buna odaklanmıştım. Planlar değişti şimdi 😞

Son düzenleme:
N11 de ki yorumların hiçbiri DFS'ye ait değil ondan bir şüphelenmedim değil 🥲 diğer arkadaş kafamı karıştırdı biraz iyi bir cihaz değil diyerek tekrardan düşünmeye başladım. Sapphire'in iyi bir marka olduğunu düşünüyordum.

N11'de mağazanın profiline gidebilirsiniz. Orada diğer ürünlere yapılan yorumları görebilirsiniz. Ekran kartıda bu arada FE profiliyle gelmiyor. Standart model değil OC model. Hız farklılıklarını TechPowerUp'da gösteriyor. Sapphire ekran kartları kullandım zamanında sorun yaşamadığım. Bugün gelecek bu ürün. Bunda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı