Merhaba, ikinci el Sapphire Pulse 6700XT kart aldım faturalı garantili 5-6 ay önce. Aldığım ilk birkaç gün sorun çıkarmadı, ben de sorunsuz diye onayladım. Son zamanlarda sorunlar çıkartmaya başladı, ben de garantiye göndereyim dedim. İşlemi başlatmak için DFS bilgisayara mail attım. (fatura oradan) kartın seri numarasanın onlara ait olmadığını söylediler. Sahibinden'e baktım satıcıyla konuşayım diye, alım işleminiz tamamlandı yazıyor satıcının sahibinden sayfasını göremiyorum. Oranın desteğini aradım, kanunlar gereği iletişim bilgilerini veremeyeceklerini, üstüne site üzerinden de mesaj yazamayacağımı söylediler. Hukuki işlem başlatmadan bana bilgi veremeyeceklermiş. Seri numarasını endeks bilişim ve cercev-e.com sitelerinde sorgulattım sistemde çıkmadı. DFS bilgisayarın sitesinde seri no/garanti sorgulayıcı yok (ya da ben bulamadım) DFS bilgisayara yazdım "nereden alındığını seri numarasıyla sorgulayabilir miyim?" diye. Evet dediler. Nereden yapabileceğimi sordum. Bir haftadır cevap yok. Ne yabalirim?