Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşılacağı gibi işlemci arıyorum. Max fiyat: 150 TL.
DG31PR adlı anakartım var, işlemci alıp biraz olsa da bilgisayarı güçlendirmek istiyorum.
LGA775 soketli işlemciler piyasada sıfır olarak satılmıyor. Size önerim ikinci el bir işlemci almamanız, direk sistemi elden çıkartın ve temiz bir sistem toplayın. Eski sisteme yatırım yapmak gereksiz bir şey.
İlla yatırım yapacağım diyorsanız, 50-60 tl'ye e8400 veya o civarda bir çift çekirdek, veya quad serisinden 4 çekirdekli 100 küsür tl fiyatlı bir işlemci alabilirsiniz.
Peki önerileriniz var mı şöyle bi 650 tllik ?
Yaz tatilinde bilgisayar toplicam veya telefon alıcam.Eğer sistem parasına göre sağlamsa ve LoL gibi oyunları oynatırsa(60FPS gibi bi değerde) bilgisayar toplıcam.