dGPU açınca Tulpar T5 siyah ekran veriyor

Enes ÜLKER

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün siparişini verdiğim Monster Tulpar T5 v21.4 modeli elime geçti fakat bir sorunum var. Valorant'ta yüksek ayarlarda 120 FPS civarlarında veriyor cihaz bende dolayısıyla DGPU'yu aktifleştirmek istedim. Fakat BIOS üzerinden DGPU'yu aktifleştirip bilgisayarı yeniden başlattığımda siyah ekran veriyor ve cihaz açılmış olmasına rağmen ekranı göremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yeni BIOS güncellemesi ile çözülmüş olması lazım. Monster'ı arayıp yeni BIOS güncellemesini isteyin.
Tamamdır hocam bi iletişime geçeyim o zaman monster yetkilileriyle
Yeni BIOS güncellemesi ile çözülmüş olması lazım. Monster'ı arayıp yeni BIOS güncellemesini isteyin.

Hocam bugün iletişime geçebildim Monster yetkilileriyle fakat BIOS sürümün güncel olduğunu çok istiyorsam servise yollayabileceğimi 7 ile 20 gün aralığında orada takılacağını söylüyorlar bende takdir edersin ki yeni aldığım bir cihazı servise yollamak istemiyorum yapabileceğimiz bir şey var mıdır bu durumda bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam bi iletişime geçeyim o zaman monster yetkilileriyle

Hocam bugün iletişime geçebildim Monster yetkilileriyle fakat BIOS sürümün güncel olduğunu çok istiyorsam servise yollayabileceğimi 7 ile 20 gün aralığında orada takılacağını söylüyorlar bende takdir edersin ki yeni aldığım bir cihazı servise yollamak istemiyorum yapabileceğimiz bir şey var mıdır bu durumda bir bilgin var mı?

Bu modeli Tongfang üretiyor. XMG gibi çeşitli laptop firmalarına satıyorlar belki onların BIOS'u uyumlu olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda @Radeon RX 5500M @Dark Lord of the Sith hocalarımın belki bir bilgisi vardır.

Klasik Monster, sorunun ne ise söyle telefondaki arkadaş yardımcı olamaz hiçbir şekilde. Servise göndermeni ister...

Klasik Monster, sorunun ne ise söyle telefondaki arkadaş yardımcı olamaz hiçbir şekilde. Servise göndermeni ister...

Ya şimdi bir şey de diyemiyorum hocam adam görmeden en fazla ne diyebilir ki. Cihaz aslında iyi hoş GPU isteyen oyunlarda gayet güzel FPS'ler alabiliyorum fakat işlemciye yüklenen oyunlar Valorant LoL gibi düşük FPS'ler alıyorum böyle bir donanımın Valorant'ta 120 130 FPS vermesi absürt gözüküyor gözüme.

Servis maalesef tek cozum. Kendiniz de servise goturmeyi deneyebilirsiniz, gun icinde hallederler diye dusunuyorum.

Çanakkale'de oturuyorum hocam elden vermem biraz zor cihazı şimdi açıkçası servise yollamayı da pek istemiyorum bana diyor ki yoğunluğa bağlı 7 ila 20 gün aralığı serviste kalacak şahsen yeni aldığım bir cihazı 1 ay boyunca serviste beklemeye yollamayı pek istemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı