atavh4n Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 dGPU nasıl açılır? BIOS inside baktım bulamadım sisteme gerek yoktur umarım. Sadece nasıl açacağımı söyleseniz yeter teşekkürler.
dGPU nasıl açılır? BIOS inside baktım bulamadım sisteme gerek yoktur umarım. Sadece nasıl açacağımı söyleseniz yeter teşekkürler.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2023 #2 Sürücüsünü yüklediğiniz taktirde kullanabilmeniz gerekli. MSHybrid isimli Windows bileşeni gerekli yönlendimeleri yapıyor. Artı 0 Eksi
Sürücüsünü yüklediğiniz taktirde kullanabilmeniz gerekli. MSHybrid isimli Windows bileşeni gerekli yönlendimeleri yapıyor.
KS KS atavh4n Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Cruslan dedi: Sürücüsünü yüklediğiniz taktirde kullanabilmeniz gerekli. MSHybrid isimli Windows bileşeni gerekli yönlendimeleri yapıyor. Genişletmek için tıkla... Link falan atabilir misiniz hocam. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Sürücüsünü yüklediğiniz taktirde kullanabilmeniz gerekli. MSHybrid isimli Windows bileşeni gerekli yönlendimeleri yapıyor. Genişletmek için tıkla... Link falan atabilir misiniz hocam.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2023 #4 atavh4n dedi: Link falan atabilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız nedir? O'na göre işlem yapalım. Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: Link falan atabilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız nedir? O'na göre işlem yapalım.
KS KS atavh4n Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #5 Cruslan dedi: Bilgisayarınız nedir? O'na göre işlem yapalım. Genişletmek için tıkla... Monster Abra A5 17.2 Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Bilgisayarınız nedir? O'na göre işlem yapalım. Genişletmek için tıkla... Monster Abra A5 17.2
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 6 Mayıs 2023 #6 atavh4n dedi: Monster Abra A5 17.2 Genişletmek için tıkla... Cihazda MUX bulunmadığı için masaüstünde aktif olarak DGPU'yu kullanamazsın, kendisi yük altında aktif olur. Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: Monster Abra A5 17.2 Genişletmek için tıkla... Cihazda MUX bulunmadığı için masaüstünde aktif olarak DGPU'yu kullanamazsın, kendisi yük altında aktif olur.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2023 #7 atavh4n dedi: Monster Abra A5 17.2 Genişletmek için tıkla... Sürücüler yüklüyse oyunda NVIDIA kartı devreye girecektir. Sürücüler yüklü değil mi? Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: Monster Abra A5 17.2 Genişletmek için tıkla... Sürücüler yüklüyse oyunda NVIDIA kartı devreye girecektir. Sürücüler yüklü değil mi?