DGS elektrikten yazılım veya PC mühendisliğine geçilir mi?

Üniversite seviyesinde Fizik 1-2 ve Matematik 1-2 derslerini zor mu sormuşlardı?
Hayır hocam, kendi açımdan çok yüzeysel sormuşlardı diyebilirim fakat bu da kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Eğer ki matematik ve fizik derslerinize güvenmiyorsanız zor gelebilir.

Öncelikle bilginiz için teşekkürler.
Üniversite seviyesinde Fizik 1-2 ve Matematik 1-2 derslerini zor mu sormuşlardı?
4 yıllık örgün Birinci Öğretimle seneye bu bölümü örgün ve İkinci Öğretim olarak tercih edersem yürür mü diye merak ediyorum.
Hocam 4 yıllık bölümünüzün adı nedir?

Hayır hocam, kendi açımdan çok yüzeysel sormuşlardı diyebilirim fakat bu da kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Eğer ki matematik ve fizik derslerinize güvenmiyorsanız zor gelebilir.
Hocam 4 yıllık bölümünüzün adı nedir?
Anladım, teşekkürler.
Bu sene Görsel İletişim Tasarımına kaydoldum ama Elektrik bölümünü de merak ediyorum ve önünün açık olduğunu düşünüyorum.

Anladım, teşekkürler.
Bu sene Görsel İletişim Tasarımına kaydoldum ama Elektrik bölümünü de merak ediyorum ve önünün açık olduğunu düşünüyorum.
Ne demek hocam ben teşekkür ederim. Sanılanın aksine 2 yıllık bölümlerin bir çoğunun dediğiniz gibi önü açık ve ihtiyaç var.
Eğer ki elektrik programına geçtiğiniz zaman herhangi bir problem ile karşılaşırsanız (derslerle ilgili olur vs.) yardımcı olmak isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı