Merhaba, iyi günler arkadaşlar. Olabildiğince yazımı kısa tutup derdimi sizlere aktarmaya çalışacağım. Mümkünse bu konu hakkında tecrübesi olan kişiler cevap yazarsa sevinirim çünkü varsayımlara kafa yoramam.
2 yıllık sayısal bölüm mezunuyum, DGS sayısal olarak girip 4 yıllığa geçmek istiyorum. Özellikle bu yıl ki sınavı çok zor sordular ya da mantıksız zira geçen yıl sadece birikimimle girdiğim sınavda 50 de 32 net yaptım 18 bin sıralamaya girdim. Bu yıl ki sınavda ise o rakamlara erişmem pek mümkün olmadı.
Ailem dershaneyi savunurken; ben günlük deneme çözerek eksik yerleri ve soru tiplerini nokta atışı çalışarak, kütüphaneye giderek aynı zamanda sporumu yaparak haftada 4 gün deneme 1 gün dinlenme 2 gün deneme analizi ile basit bir programla başlamayı uygun görüyorum. Çünkü bizim yaşadığımız yerde düzgün bir DGS kursu yok. Ailem beni TYT AYT kursuna gönderip DGS denemesi bile sağlayamayacak bir kursa yönlendirip boşa para harcamaya çalışıyorlar.
Gerekli olursa kunduz gibi yerlerden üyelik veya Online (bilindik hocalardan) TYT veya DGS Online koçluk veya kamplarına kayıt olabilirim. Sizin öneriniz nedir?