A Alowns Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Bilgisayar programcılığı okuyorum. 2. sınıfım ve bu sene DGS'ye gireceğim. Nasıl bir calışma yapmam lazım? Kazanmak cok mu zor?
Bilgisayar programcılığı okuyorum. 2. sınıfım ve bu sene DGS'ye gireceğim. Nasıl bir calışma yapmam lazım? Kazanmak cok mu zor?
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 702 Çözümler 4 17 Temmuz 2024 #2 Alowns dedi: Bilgisayar programcılığı okuyorum. 2. sınıfım ve bu sene DGS'ye gireceğim. Nasıl bir calışma yapmam lazım? Kazanmak cok mu zor? Genişletmek için tıkla... En kolay sınavlardan biridir. Türkçe 50 Matematik 50 soru olmak üzere 100 sorulu bir sınavdır. Temel matematiğiniz iyiyse matematik yapabilirsiniz. Türkçe de ise okuduğunuzu anlama önemli, bol bol paragraf çözün.
Alowns dedi: Bilgisayar programcılığı okuyorum. 2. sınıfım ve bu sene DGS'ye gireceğim. Nasıl bir calışma yapmam lazım? Kazanmak cok mu zor? Genişletmek için tıkla... En kolay sınavlardan biridir. Türkçe 50 Matematik 50 soru olmak üzere 100 sorulu bir sınavdır. Temel matematiğiniz iyiyse matematik yapabilirsiniz. Türkçe de ise okuduğunuzu anlama önemli, bol bol paragraf çözün.