DGS ile geçiş yapınca okumak zor olur mu?

hurafeistans829

Hectopat
Daha fazla  
DGS ye girip bir üniye yerleşirsek almamız gereken dersler çok olur mu? Sonuçta ilk 2 senedeki dersleri almadım/birazını aldım. 2 sene içinde yapılabilir mi?

Çoğu üniversite denklik vermiyor hocaları dersi kabul etmiyor. Benim sadece 5 6 dersimi saydılar toplamda 3 senede bitirdim geri kalan dersleri üstten alarak anca bu şekilde oldu. Mühendislik için konuşuyorum bu arada belirteyim.

Çoğu üniversite denklik vermiyor hocaları dersi kabul etmiyor. Benim sadece 5 6 dersimi saydılar toplamda 3 senede bitirdim geri kalan dersleri üstten alarak anca bu şekilde oldu. Mühendislik için konuşuyorum bu arada belirteyim.
Ben bilg programcılığından ybs geçmek istiyorum veya açık ünideki ybs ye. Belki yüksek alırsam mühendislik de olabilir. Yani geçiliyor fakat tüm dersleri almak zorundayız değil mi.

Ben bilg programcılığından ybs geçmek istiyorum veya açık ünideki ybs ye. Belki yüksek alırsam mühendislik de olabilir. Yani geçiliyor fakat tüm dersleri almak zorundayız değil mi.
Gideceğin üniversite'ye bağlı. Bazı ortak dersler olabiliyor, kimi üniversite kabul ediyor kimisi de orada aldığın eğitimin önemi yok tekrar alacaksın diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı