DGS ile mühendisliğe geçiş için okul önerisi

MUR.47

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Bilgisayar Programcılığından 3.36 ortalama ile bölüm 2.si olarak mezun oldum. DGS ile mühendislik okumak istiyorum. Yurt dışı imkânı en iyi olan okullardan birini seçmek istiyorum ama net bir cevap bulamadım. Örnek verecek olursam, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Silikon Vadisi’nde kampüsü var ama bir arkadaşım devlet üniversitesinden vakıfa geçiş yapamazsın dedi. Araştırdım ama öyle bir bilgi bulamadım. Hem bu konuda hem de tercih etmem gereken okul konusunda bilgisi olan varsa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Özel üniversiteler sıkıntı ve para koparmak için 1. sınıftan başlatıyor bazıları. Ayrıca DGS sınavı çok sorunlu bir sınav her okul 1-2 kişi alıyor genelde. Sınavdan sayısal alandan full çekmeniz şart.

Son düzenleyen: Moderatör:

%50 indirimli 2 kontejanı var bahçeşehirin tam burslu da bazen 2 bazen 1 kontejanı oluyor, aslında para önemli değil yazın çalışır öderim yıllık ödemeyi de, imkan bakımından sormuştum, özel de şart değil devlet te olur sadece demek istediğim iş bulma oranı en yüksek ya da yurt dışı bağlantısı güçlü ola okullar neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…