DGS ile mühendisliğe geçiş

alfacityx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, konudan da anlaşılacağı gibi 2 yıllık açık öğretim bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum ve ilk senem. Yazılım konusunda kendimi geliştirmeyi seviyorum ve projeler üzerinde de çalışıyorum. Konuyu çok dağıtmadan söylemek gerekirse, DGS sınavıyla yazılım veya bilgisayar mühendisliği örgün eğitime geçmek istiyorum. Şubat ayında çalışmalara başlıyorum. Önümde 17 aya yakın bir süre var. İlk 1000 gibi bir derece yapmak istiyorum. Sizce çalışmaya değer mi? Daha önce girip deneyimlemiş arkadaşlarımızın yorumlarına açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Değer fakat bölümümde mühendislik planlamış ancak yönetim bilişim sistemleri okuyan insanlar dolu. Başarırsan çok iyi olur senin gibi düşünen bayağı insan var.

Sıkı bir çalışma ile ilk 1000 gibi bir derece yapılabilir diye düşünüyorum günümün birçok vakti boşta çalışmaya ayırabileceğim sürem aşırı derecede fazla ve ayrıyetten açık öğretim okuduğum için üniversiteye gitme gibi bir derdim de yok.

Mantıklı, mezun olmak icin staj yapma zorunluluğu varsa 2.sınıfa geçerken yap bu stajı.

Yaparsın neden olmasın fakat baya ağırlık vermen lazım.

Açık öğretimde staj yok hocam ama ekstra çevremde ki tanıdıklardan staj yapma şansım var isteğime bağlı.

Çok teşekkür ederim zamanımı iyi değerlendireceğim şubat ayıyla beraber başlarım çalışmalara.

Umarım başarılı olursunuz hocam. Kontenjanlar aşırı düşük olduğu için hiç zaman kaybetmeden başlamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…