E enginjohnwick Hectopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Şubat 2019 #1 Elektronik Teknolojisi I.Ö mezunuyum. DGS ile işletme okumak istiyorum. Örgün eğitim olarak okuyabiliyor muyum? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
Elektronik Teknolojisi I.Ö mezunuyum. DGS ile işletme okumak istiyorum. Örgün eğitim olarak okuyabiliyor muyum? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 5 Şubat 2019 #2 enginjohnwick dedi: Elektronik Teknolojisi I.Ö mezunuyum. DGS ile işletme okumak istiyorum. Örgün eğitim olarak okuyabiliyor muyum? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Genişletmek için tıkla... Ben Bilgisayar Mezunuyum ve zamanında AÖF ye sınav ile geçiş hakkımız vardı işletmenin 3.sınıfından devam etmiştim. İşletme yerine kendi bölümünün 4 yıllığına devam etmeni öneririm sana. Bence daha mantıklı bir seçenek olur.
enginjohnwick dedi: Elektronik Teknolojisi I.Ö mezunuyum. DGS ile işletme okumak istiyorum. Örgün eğitim olarak okuyabiliyor muyum? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Genişletmek için tıkla... Ben Bilgisayar Mezunuyum ve zamanında AÖF ye sınav ile geçiş hakkımız vardı işletmenin 3.sınıfından devam etmiştim. İşletme yerine kendi bölümünün 4 yıllığına devam etmeni öneririm sana. Bence daha mantıklı bir seçenek olur.
Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 873 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2019 #3 Hayır yok. Sadece açıköğretime yazılırsın ama yeni kitapçığa bak istersen malum her sene bir şeyler dğeişiyor.
Hayır yok. Sadece açıköğretime yazılırsın ama yeni kitapçığa bak istersen malum her sene bir şeyler dğeişiyor.