DGS mantıklı mı?

Gokhan Bird

Hectopat
DGS 2021 sınavına göz attım ve az soru çözmeme, sorulara tam odaklanmamama rağmen matematikten 25 net yaptım (toplamda sadece 30 soruya baktım). Özellikle problem sorularında çok zayıf olmama rağmen bu neti yaptım. Buna karşın TYT mat-1 netlerim 10-15 civarında. Sizce TYT ile otomotiv bölümü okuyup, sonrasında DGS ile geçiş yapmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DGS soruları kolay olur da DGS'ye giren kişi sayısı fazla ve alımlar az. Bunu da göz önünde bulundurun derim.

DGS soruları kolay olur da DGS'ye giren kişi sayısı fazla ve alımlar az. Bunu da göz önünde bulundurun derim.

Peki, okuduğumuz üniversitenin önemi var mı? Ortalama önemli diye biliyorum, o yüzden onu yüksek tutmayı planlıyorum. Eğer üniversitenin çok büyük bir önemi yoksa memlekette okumayı düşünüyorum. Staj olanakları kötü olabilir ama.

@Gokhan Bird, okuduğunuz üniversitenin önemi yok ve evet, ön lisans mezuniyet not ortalamanız da önemli. Onun da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…