DGS puanı ile geçiş yapılabilir mi?

Merhabalar, DGS sayısal 210, EA 225 puan aldım. OMÜ bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum. Kılavuz daha yayinlanmadi ama netten baktim biraz çoğu yer puan olarak geliyor. Sizce 4 yıllık bölüme geçiş yapabilir miyim bu puan ile?

Son düzenleyen: Moderatör:

4 yıllık bölümü 6 yıl okumak sizin için sorun değilse olabilir.

Yapacak çok bir şey yok lisansa tamamlamak istiyorum.

Yönetim bilişim sistemlerine yetiyor sadece. Diğerleri 30 puan üstü hep.
Eskişehir'de bulunan bir açık öğretim bölümüne kayıt olabilirsiniz bu puanla.
Kars'ta bulunan bir bölüm daha var, uzaktan öğretim.

Başka da yok.

Son düzenleme:
Yönetim bilişim sistemleri eşit ağırlık ile geçiş yapılıyor, 225 puan ve örgün olarak okuyabileceğim üniversiteler mevcut. Ama bölüm için dört yıl değer mi o var
Eşit ağırlık olduğunu fark etmemişim. Örgün olarak Burdur, Osmaniye, Bayburt, Gümüşhane gibi şehirlerde var hep. Kırşehir'i görebildim sadece çok absürt olmayacak.
İş imkanlarını araştırdınız mı bölümün?

Biraz baktım, iyi diyen çoğunlukta. Gümüşhane memleketim bir de okuyabilirim ama tabii biraz daha araştırmak lazım. Ya da bir yıl hazirlanmakta fayda var. Çünkü bu yıl hiç hazırlanmadan girmiştim. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim. Sağ olun. Acaba özelde bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği gelir mi şuan 20 puan yukarısı hep özeller de.

Son düzenleme:
@karambyte Özeli bilmiyorum, DGS için 20 puan az bir puan değil.
Özelde sınıf tekrarı yaparsan bursun kesilmesi gibi olayları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…