DGS sınav hazırlığı

AtakanÖzbek

Kilopat
Merhaba bu sene makine ön lisans alanından mezun oldum ve DGS için sınavina çalışmaya başladım. Bu sene DGS matematikten 10 net yaptım ve ne yazık ki yetersiz. Minimum hedefim 30-35 net matematikten, 20-25 net türkçeden yapmak. Ekim'den beri dershane ile birlikte konuları işleyip hafta boyunca elimdeki soru bankalarından o konuyu tamamen bitiriyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mi bu sene bu sınavi kazanmam gerekiyor.

Elimdeki kitaplar.
Karekok 0, alistirmalarla mat 2, Antrenmanlarla Matematik 2, kafa dengi t-o, Bilgi Sarmal TYT.

Eşit ağırlık deseydin şimdiden hiç uğraşma bırak derdim. O derece uğraşana kadar zaten AYT biterdi. Ama ben de matematik bölümünden 300 üzerinden 335 aldım ve bunun için öncelikle biraz temel gerekiyor. Sınava son iki ay kalana kadar hemen hemen hepsini bitirmiş olman gerekir. Son iki ay ben hemen her gün saat tutarak 1 veya 2 deneme bitirdim. Böylece eksiklerimi gördüm ve o konulara tekrar çalıştım. Her konuyu dört dörtlük tamamlayamadım ancak sınavda oldu işte. Bilemediğim konular için Şenol hoca videoları izledim lakin senin kafana uygun anlatan hangi hoca varsa onu tercih edebilirsin. Unutma, Roman Reigns hayranları her zaman başarır.

Eşit ağırlık deseydin şimdiden hiç uğraşma bırak derdim. O derece uğraşana kadar zaten AYT biterdi. Ama ben de matematik bölümünden 300 üzerinden 335 aldım ve bunun için öncelikle biraz temel gerekiyor. Sınava son iki ay kalana kadar hemen hemen hepsini bitirmiş olman gerekir. Son iki ay ben hemen her gün saat tutarak 1 veya 2 deneme bitirdim. Böylece eksiklerimi gördüm ve o konulara tekrar çalıştım. Her konuyu dört dörtlük tamamlayamadım ancak sınavda oldu işte. Bilemediğim konular için Şenol hoca videoları izledim lakin senin kafana uygun anlatan hangi hoca varsa onu tercih edebilirsin. Unutma, Roman Reigns hayranları her zaman başarır.
Şubat-Mart arası test kitapları ile konularin bitecegini söyledi hoca. Ondan sonra full deneme çözeceğim sanırım. Roman Reigns winnerligini temmuzda hissetmem lazım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı