DGS sınavına kaydolmak AYT sınavını etkiler mi?

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kısaca açıklamak gerekirse bu sene TYT, AYT sınavlarına gireceğim. DGS sınavına da girmek istiyorum mezunum zaten. DGS kaydı yaptırırsam TYT ve AYT sınavlarımı etkiler mi? Birbirlerine engelleri var mı?

Sınavlar bu sene art arda yine de olmaz değil mi hocam? Tedirgin olduğum için emin olmak istiyorum siz de kusura bakmayın lütfen.

neden etkliyeceğini düşündünüz? Kılavuzda falan mı yazıyor? tamamen farklı sınavlar sonuçta

neden etkliyeceğini düşündünüz? Kılavuzda falan mı yazıyor? tamamen farklı sınavlar sonuçta
Hayır herhangi bir yeri okumadan kendi düşüncelerimle bunu merak ettim sadece. TYT ve AYT ile bir yere yerleştiğimde DGS sınavına girsem sıkıntı olur mu merak etmiştim.

Aynı anda iki programa kayıt olamazsınız bu aklınızda olsun. aynı anda örgünden iki lisans okuyamazsınız mesela.

Aynı anda iki programa kayıt olamazsınız bu aklınızda olsun. aynı anda örgünden iki lisans okuyamazsınız mesela.
Hocam kayıt olmak değil tercih zamanı geldiğinde veya geçtiğinde sen dgs girmişsin diye bir sıkıntı çıkmasında kafi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…