assein Hectopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 115 23 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar selam, DGS sınavına nasıl çalışabilirim, dershane falan gitmeyeceğim evde, kitap, video falan, önerisi olan var mı? Bunu da buraya yazıyorum, kazanacağım ulan kazanacağım, bu kadar ezik düşmekten kurtulacağım iş hayatında! Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2022
Arkadaşlar selam, DGS sınavına nasıl çalışabilirim, dershane falan gitmeyeceğim evde, kitap, video falan, önerisi olan var mı? Bunu da buraya yazıyorum, kazanacağım ulan kazanacağım, bu kadar ezik düşmekten kurtulacağım iş hayatında!
tRaner18 Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 assein dedi: Arkadaşlar selam, DGS sınavına nasıl çalışabilirim, dershane falan gitmeyeceğim evde, kitap, video falan, önerisi olan var mı? Bunu da buraya yazıyorum, kazanacağım ulan kazanacağım, bu kadar ezik düşmekten kurtulacağım iş hayatında! Genişletmek için tıkla... Naptın reis
assein dedi: Arkadaşlar selam, DGS sınavına nasıl çalışabilirim, dershane falan gitmeyeceğim evde, kitap, video falan, önerisi olan var mı? Bunu da buraya yazıyorum, kazanacağım ulan kazanacağım, bu kadar ezik düşmekten kurtulacağım iş hayatında! Genişletmek için tıkla... Naptın reis