DGS sistemi değişir mi?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim.

Değişecekse bile bunu hemen şak diye eğitim öğretim sezonunun ortasında yapmazlar. Yani örnek veriyorum DGS 2026 yılında kalkacaksa bunu 2024 yılında şimdiden haber verip yaparlar.

Değişecekse bile bunu hemen şak diye eğitim öğretim sezonunun ortasında yapmazlar. Yani örnek veriyorum DGS 2026 yılında kalkacaksa bunu 2024 yılında şimdiden haber verip yaparlar.

Peki onun yerine farklı bir sınav sistemi gelir mi yoksa 2 yıllık mezunlarını ortada mı bırakırlar?

@Halil1905

Türkiye'de o işler öyle olmuyor hocam, LGS dönemine denk gelen birisi olarak LGS'ye 7 ay kala yeni sınav sistemi açıkladılar. Belli olmuyor bunların ne yapacağı.
Çoğu insan değişecek kaldırılacak vs diyor o yüzden sordum hocam.
Herkes her zaman bir şeyler diyor zaten resmi açıklama yok ama. Resmi açıklama gelirse o zaman kesinleşir. Değişse de çok bir şey farketmez ama. Yine not ortalaması. Not ortalamanızı yüksek tutun yeterli.

Hocam yani DGS kalksa bile onun yerine farklı bir sınav koyarlar değil mi?

@Booh of Wooh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…