DGS zor mu?

siberci013

Picopat
Arkadaşlar 2 yıllık bilişim güvenliği teknolojisi tercih etmeyi düşünüyorum. Sizce DGS zor bir sınav mıdır?

Daha sonra lisans tamamlama yapacaksanız, sıkı çalışmanız lazım, sıralaması yukarıda olur.

Daha sonra lisans tamamlama yapacaksanız, sıkı çalışmanız lazım, sıralaması yukarıda olur.

Hocam 50 soruda 40-45 net yapsam yeter bana DGS için. Sizce mühendislik kontenjanları daha fazla azalır mı?

Hocam 50 soruda 40-45 net yapsam yeter bana DGS için. Sizce mühendislik kontenjanları daha fazla azalır mı?
Bilgisayar mühendisliği kontenjanları*

EA iseniz normal YKS ile kazanmanız yerleşmeniz daha iyi olur. DGS uğraştırır.

Hocam DGS'nin uğraştıracağının farkındayım ancak eşit ağırlık olduğum için ve bu yıl mühendislik kazanmam zor olduğu için DGS daha iyi bir seçenek gibi geliyor.

Eşit ağırlıktan gireceksen DGS kolay değil ama sözel veyahut sayısaldan gireceksen çalışırsan yaparsın. Çünkü 2 saati aşkın sürede 50 sorudan mesul oluyorsun. Ama eşit ağırlıkta 130 dakikaya 100 soru gibi bir şeydi sanırım o sıkıntılı.

Hocam şu an lise son sınıfım lisede EA okuyorum. DGS'ye matematikten gireceğim zaten.

Hocam şu an lise son sınıfım lisede EA okuyorum. DGS'ye matematikten gireceğim zaten.

Eğer YKS ile girebiliyorsan istediğin bölüme meslek okuluna girip DGS ile 1 sene kaybetme ama 1 sene kayıp benim için sorun olmaz diyorsan DGS tek bölümden girenler için çok zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…